Trött tjej

Bus, spring, spring och mer bus - det har småtjejerna sysslat med på Drakborgen idag. Ingen ro att sitta ned vid bordet under lunchen utan till och med då skulle det springas runt och busas. Herregud, jag slutar aldrig förvånas över hur mycket energi som finns i små barnkroppar. Dock var det en väldigt trött tjej som somnade bums på soffan när vi kom hem, det tar tydligen en hel del energi också att busa runt så där. Själv har jag laddat med en stor latte nu och har precis slagit mig ner på kontoret. Ligger efter med bokföringen nu på grund av renoveringen så ska jobba ikapp lite där och sedan ska det sorteras i papper i pärmar. Ordning och reda till tusen ska det vara på nya kontoret. Precis som jag älskar att ha det!

Trött och smutsig liten hand!
Kommentarer

Jag gillar med att ha ordning och reda på mitt kontor på jobbet. Allt blir enklare och mindre stressat då:) Kram

Svar: Ja men visst är det så! Planerar allt i minsta detalj här nu så att det både är snyggt och praktiskt/lätt att hålla ordning :) Kram!
Malin ☆

Så fina bilder! Och ja, den där energin, var kommer den ifrån? :p

Svar: Tack vännen! Perfekt när hon sover så att man har tid att fota i lugn och ro + att hon är stilla, hihi ;)
Malin ☆

Sandra

Hoppas det gick bra och bokföra och med sorteringen av papper :) trevlig kväll :) här blir det en kväll i soffan efter en lång dag på jobbet. kram

Fina bilder! Gosigt!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »