Vänskap

Hej vänner! Jag är precis hemkommen efter en barnfri lunchdejt tillsammans med Elmis. Så otroligt lyxigt att kunna beställa i lugn och ro på caféet och sedan traska ned och sätta sig vid ån för att njuta av lunchen, solen, stämningen och såklart varandras sällskap. Kunna prata tillsammans utan att bli avbruten och lyssna på varandra fullt ut istället för att svara med ett "mhmmm" medans man inte släpper sitt barn med blicken. Lyx var ordet! Måste även få dela med mig över hur glad jag är att jag har hittat min fina vän. Vi träffades när båda var gravida och har sedan dess följt varandra genom medgångar och motgångar som det här första 1½ året som föräldrar har bjudit på. Så skönt att vi även nu är i samma fas i livet med väntande dagisinskolningar, jobbjakt och liknande. Ja, Elma kommer jag hålla hårt i, min fina, kära vän Kommentarer
Caroline

Hej! Vilken trevlig blogg du har!! Jag är fullständigt kär i didriksonoverallen som din lilla tös hade förra vintern och undrar om du möjligtvis inte vill sälja din? Jag letar som en tok efter en till min lilla flicka men just den overallen är supersvår att få tag på!

Hälsningar Caroline!

Svar: Fick faktiskt frågan senast igår från en annan Caroline och jag kan tänka mig att sälja min. Jagade den själv som en galning förra året så jag vet att den är svår att få tag i :)
Malin ☆

Lisen

Jag såg er nere vid ån och det såg väldigt skönt ut :) Gick på andra sidan ån själv :) Trevlig kväll!

Svar: Åh, där ser man :) Trevlig kväll på dig med!
Malin ☆

Ja, såna vänner ska man verkligen hålla hårt i :-)
Skönt att du fick en så trevlig eftermiddag och jag hoppas att kvällen din går i samma spår.

Svar: Tack snälla Emelie och detsamma till dig :) Kram!
Malin ☆

Caroline

Jag vill superdupergärna köpa overallen ifall du nu går med planer på att sälja den, du vill inte sälja den med "budgivning" eller på något annat sätt nu ifall vi var flera intresserade av den?

Hälsningar Caroline!

Svar: Absolut, ska höra med den första tjejen och hör inte hon av sig igen så får du gärna köpa den :D Hör av mig till dig inom kort!
Caroline

Åh, vad underbart!! jag hade en sån ate med en av mina närmaste vänner häromdagen - också utan barn. Satt i nästan 3 timmar och pratade ostört. Lyx!!!

KRAMAR

Svar: Så otroligt skönt och lyxigt och även välbehövligt då och då tror jag :)

Hoppas eran helg är bra!
KRAM
Malin ☆

» Ika

Va skönt att få vara barnfri och bara kunna fokusera på sitt sällskap :) det behöver man ibland!
Önskar dig en fortsatt trevlig helg! Kram :)

Svar: Verkligen superskönt :) Önskar dig detsamma! KRAM
Malin ☆

Elma

Å va söt du gumman! <3
Puss på dig!

Svar: Puss puss bästaste bästaste du <3
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »