Denär här!

Ja, i fredags eftermiddag kom den hem till oss, våran nya kärlek, efter en rekordsnabb leverans. Tyvärr kom ju även snön i samma veva och lördagens shoppingtur blev ju inställd så vi har inte hunnit provköra den mer än här hemma i lägenheten. Men jag älskar den redan! Den är så liten och smidig men utan att kompromissa med barnets bekvämlighet. Jolie sitter verkligen perfekt i den! En av vagnens största fördelar är att den har vändbar sits och även att både ryggstöd och sits kan förlängas i takt med att barnet växer. Alltså är det, åtminstone i vårat fall, en vagn som kommer hänga med hela barnvagnsperioden. Lovar er en ordentlig recension när vi hunnit använda och köra vagnen lite mer. Och ni, visst är den snygg? Jag gillar den så helsvart som den är nu även om jag i framtiden kan tänka mig att färglägga den lite med en suflett från Missoni eller kanske den Jadegröna färgen som är så fin. Men det tar vi i framtiden i så fall :)Kommentarer
» Maria

Den är så fin!! Saknar min lite nu när du har en, men åsnan är fin den med :)

Svar: Hihi, ja, åsnan är så fin så fin den med gumman :)
Malin ☆

den är verkligen jättefin! var också sååå sugen på den för sisådär ett år sedan men ja, mannen tycke den var liiiiteför dyr så vi fick kompromissa och det blev en annan ;) vändbar sits är verkligen STORT plus!

Svar: Åh, förstår det! Har ni fått nya syskonvagnen än förresten? Missat det i så fall :) Hoppas ni blir nöjda med den!

KRAM <3
Malin ☆

Den är galet snygg!! :)

Så fin den ser ut!!

Ja, superfin! Kul med ny vagn. :)

Snygg vagn och tur att ni blev nöjda :D

Är det Bugaboo Bee?
Cameleon är mycket bättre när man har pyttis, men då barnen är äldre är den inte alls smidig längre. Då gillar jag Bee mycket mer :) Enklare att förvara saker under vagnen också!
Snygg är den!

Svar: Ja, det är en Bugaboo Bee + :) Vi har en Cameleon också, ett måste med en "riktig" vagn när man bor här uppe i norr. Bee:et kommer bara agera extra/shopping/rese-vagn :)
Malin ☆

Sandra

Ja, den va jättefin :) kram

Hej! Hörde av mariaohenrik.blogg.se att du hade köpt skidor åt din bugaboo å jag blir så nyfiken och höra hur fungerar dom?! Vi väntar tillökning och kommer att köpa en bugaboo donkey åt våra små och vintrarna här i norr är ju som dom är så jag har funderat på dessa, är dom bra? Värd sina pengar?

Tacksam för svar :-)

Svar: Ja det stämmer bra :) Här kan du läsa en recension: http://lifestyleblogs.se/malin/2012/02/27/recension-axso-barnvagnsskidor/

Jag tycker skidorna är toppen och vi kommer att använda dem på våran Cameleon idag då snön vräker ner och det är vagn med skidor eller pulka som gäller :)
Malin ☆

Denise - Nybliven mammablogg!

Åh! En sån ska jag kanske köpa :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »