Luciatåg

Hej vänner! Nu på eftermiddagen ska Jolie gå i sitt allra första luciatåg på dagis. Vi hade ju lite lussefirande här hemma redan ifjol men detta är mer på riktigt och känns så stort! Blinka lilla stjärna har sjungits för fullt här hemma senaste veckorna så jag misstänker att den kommer att vara med nu under eftermiddagen. Ibland blandar hon in lite Imse Vimse Spindel bland de blinkade stjärnorna också och det är ju så gulligt så jag vet inte vad, hihi! Får se om hon och de andra barnen håller sig till temat eller inte, åh, jag längtar så jag spricker nu fast det är så nära :) Får se om jag lyckas fota någon bild i mörkret på min lilla lucia som jag kan dela med mig av till er sedan. Luciatåget kommer att gå utomhus så vi har tagit en t-shirt från Mattias garderob som får agera lucialinne och förhoppningsvis får hon på den över overallen. KRAM!Kommentarer
Frida

Åh så gulligt!! Kram!

Anonym

Nämen... Varför firas lucia idag när det inte är förrän på torsdag?

Svar: Jag vet faktiskt inte, har inte frågat. Kanske för att inte krocka med äldre syskons luciafirande på torsdag? Asch, jag har ingen aning faktiskt, mysigt var det hur som :)
Malin ☆

Men åh vad smart med pappas tröja istället för att köpa nytt. Mina ska också gå utomhus, fast på torsdag, men det får räcka med tomteluva över mössan bara.

Hoppas det blev lyckat :)

Svar: Det var så mysigt och väldigt lyckat! Blev så varm i mammahjärtat av att se min lilla lucia :) Hoppas ni får det lika mysigt på torsdag!
Malin ☆

Sandra

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Såg en videofilm för många år sen från -92 när min pappa spelar in mej och en kompis när vi var 3 år och det är några dar innan lucia och vi står och tränar några låtar och vi lägger in bitar ur Aladdin låten "en helt ny värld" i blinka lilla stjärna :) det lät jättebra :) haha

Svar: Men åh vad roligt att ha kvar det :D Kan tänka mig att det lät jättefint, haha!
Malin ☆

Mysigt! Charlie har sitt på torsdag, ska bli såå spännande att se honom tomta runt i luva, hihi! Jag är så blödig och tycker att luciatåg är så fint, så ska ladda upp med näsdukar ;)

Svar: Hihi, ja, ladda med massa näsdukar ;) Det var SÅ mysigt igår och jag blev så varm i mammahjärtat <3
Malin ☆

Så mysigt :)

Svar: Underbart :)
Malin ☆

Sama

Åh, så mysigt!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »