Uppdatering

Hej hej från VAB-soffan! Det går som ni förstår inte i många knop här idag heller utan soffan är stället vi hänger på. Som flera av er skrev igår så är det såklart bättre att få vattkoppor som barn än som vuxen och i regel är även vattkopporna mildare ju yngre barnet är som jag förstått det, men fy, det är aldrig kul att se sitt barn lida och ha det jobbigt. Huruvida Jolies vattkoppor är milda eller ej varken vill jag eller vågar jag uttala mig om men det som gjort henne riktigt sjuk är alla biverkningar runt omkring - hög feber, hosta, rossel och annat. Igår var hon riktigt dålig och jag, som inte brukar vara så lättpåverkad, var orolig hela dagen och framåt kvällen till och med rädd. Hade en så stor klump i magen. Men vi tog oss igenom natten och idag är febern något lägre och lillhjärtat sitter i skrivande stund till och med och smaskar på en glass. Skönt! Nu hoppas vi att vi inte får några bakslag och att de där dumma vattkopporna försvinner fort som vinden. Vill ju ha tillbaka mitt lilla energiknippe till unge!
Kommentarer
Frida

Söta bilder på er. Skickar styrkekramar både till Jolie och mamman i huset. Heja er! Ni kommer ta er igenom detta. KRAM!!

Svar: Tack söta du <3 Stor kram och hoppas du får en bra dag!
Malin ☆

lilla skruttan. förstår att det är tufft för er nu. jag fasar verkligen för dom där kopporna även om jag också vill att T ska få dom de närmaste åren (fast nu kommer det ju ett litet syskon som jag antagligen inte vill ska få det det närmsta året haha..få ihop den ekvationen du! ;)

kram på er kompisar! ♥

Svar: Hihi, åh, ja den ekvationen blir tuff att lösa ;) Vi får "hoppas" att den kanske kommer när bebis har passerat året men Tiger fortfarande är relativt liten :)

KRAM <3
Malin ☆

Åh skönt att det är liiite bättre. Massa kramar! <3

Svar: Ja verkligen, usch, du/ni om nån vet ju verkligen hur läskigt det är med den där febern :( Kram vännen <3
Malin ☆

Stackars liten, men skönt att få det NU och inte om en vecka lagom till julafton!!!
btw.. Så fin bild på dig snygging!!! snart kan vi köra nedräkning till våren, då jäklar ska vi ses!!!

Svar: Åh ja, det har du verkligen rätt i! Gud, jag tänkte på det med här om dagen, snaaaaart är det ju dags för nedräkning och jag längtar :D

Puss!
Malin ☆

Supersöta bilder :) Håller tummarna för er <3

Elin thejas & Junie s Mami

Stackare Jolie min dotter har åkt pÅ det med fick ja nyss veta tur det är borta innan jul och att dom har det bara en gång... Styrke kramar till finaste Jolie

Så läskigt när de är så sjuka och man får gå med klumpen i magen.. :(

» Elin

Fina bilder på er :) Hoppas Jolie kryar på sig snabbt! :)

Svar: Tack Elin :)
Malin ☆

Nilla :)

Vilken skönhet du är vännen <3.
Lilla gumman som är sjuk, som sagt visst är det "bra" att få vattkoppor som barn MEN aldrig kul med sjukdom. Krya på dig lilla gummn Jolie <3.
Puss o kram

Svar: Men åh, tack vännen <3 Eller ja, dubbelt tack - ett från mig och ett från Jolie, hihi!

Puss & kram & Hoppas du mår bra!
Malin ☆

Anonym

Det där med att det skall vara mildare för små barn är nog väldigt generaliserat. I vår familj (både min barn och mina syskon) har det blivit värst på de som har varit i ettårsåldern, medan det har blivit betydligt bättre på dem som varit upp mot skolåldern. Jag fick mest lite kliande prickar när jag var i sexårsåldern. Min minsta fick, precis som du beskriver med lilla J, hög feber, hosta, rosslig andning och prickar precis överallt precis till ettårsdagen.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »