Dagens Mama

Gillar stilen och tanken med min outfit men fick inte riktigt till det idag. Ska pröva byta tröjan mot en som inte blir lika "bylsig"... Snäll som jag är får ni se ändå, hihi :) Puss & kram!

Tröja - KappAhl, klänning -ChillNorway, boots - DinSko
Kommentarer

Snyggt men Brrr.. Kallt :):)

Svar: Haha, inte här, vi har så himla varmt inne :D Strumpbyxorna värmer också!
Malin ☆

Jättefint! Känns vårigt och härligt :)

Anonym

Oj lite väl ljusa kläder för att vara i februari, upptill kan man vara ljus, men strumpbyxor och kjol /klänningsom om det vore sommar nej. Men smaken är olika som tur är.

Svar: Jag visste inte att det fanns en regel som säger att man bara får bära ljust upptill under februari? Jag gillar outfiten som dessutom är väldigt skön, lekvänlig och bekväm att bära en inhomhusdag. När vi är i mitten av februari bär jag helst ljusa kläder och gärna med lite färg. Låt mig få göra det är du rar.
Malin ☆

Men vilken fruktansvärt onödig kommentar från "Anonym" här ovan. Vad ville du förmedla med din kommentar egentligen?

Missriktad ärlighet som enbart blir elak och inte kan annat än tolkas som kritik.

När jag ser Malin idag tänker jag på sol och vår och då blir jag glad.
Dessutom är det modigt att inte klä sig som alla andra och våga vara unik och orginell.

Precis som du skriver är vi alla olika och uppfattar saker olika. Finns inga regler eller rätt och fel huruvida man inte får bära ljust upptill eller nedtill och under vilken årstid det är godtagbart. Det är dina egna personliga åsikter som du uttrycker och i det här fallet uppfattas din kommentar som elak.

Bättre att inte säga någonting alls om du ser något i någon annans klädval du inte gillar. Malin är modig och vågar både dela med sig av sig delar av sitt liv och foton på hur hon ser ut. Då vågar inte ens skriva under med ditt namn.

Pinsamt.

Svar: Tack Sofie, du gör mig glad och är en så bra medmänniska och vet dessutom hur man ska bete sig både i bloggvärlden och verkliga livet <3
Malin ☆

Åh, du är så vårfin idag gumman!! Och jag signerar på vartenda ord som Sofie skriver här över. Suck.

Puss!!

Skorna är så snygga! :)

Svar: Ja, jag älskar dem :D
Malin ☆

Malin S

Haha, men vad då? Har ni inte hört talas om hur-man-ska-klä-sig-i-februari-lagen? Står ju där, klart och tydligt, i paragraf 3 att du endast får bära ljusa plagg ovanför naveln. Allt annat är strängt förbjudet. Nåde dig om du använder vita strumpor. Och hör sen....

Men om man bortser från den regeln så tycker jag att du är jättesnygg, Malin! Tycker det var snyggt att det var "bylsigt".. :)

Svar: Hahahaha, åh, tack för dagens skratt Malin :D Du är underbar!!!
Malin ☆

Vad söt du är :) Vårfin också!

Svar: Tack vad glad jag blir Sandra :)
Malin ☆

Magdalena

Hej Malin!
kanon blogg :)
Klänningen är underbar; vill ha :) Har läst att den är ganska rymlig i storleken... Kan bara beställa från webbshop men är kluven...Är 163, väger 54 ...vad tror du ang storleken???

Mvh; Magdalena

Svar: Det finns två olika klänningar som är väldigt lika varandra. Ena kommer från VILA och andra kommer från Vero Moda och de märkena brukar ju säljas i samma butiker så kan vara svårt att hålla isär :) Hur som helst - jag har prövat båda och den från VILA är gigantisk. Jag testade XS men den satt ändå som ett tält på mig som är 166cm och väger ca 55kg. Så den jag har kommer från Vero Moda och den är mer normal i storleken så på den har jag S men prövade även en XS så du som är lite kortare än mig kanske ska gå för XS? :)

Tack för att du läser min blogg!
KRAM
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »