Dagens&Träning

Så här har jag sett ut idag! Nu är dock träningskläderna på och jag ska alldelles strax köra ett pass här hemma med fokus på bål och ben. Så otroligt härligt att vara igång igen efter sjukdomsveckorna även om det fortfarande är långt kvar tills någon toppform. Mattias jobbar på gymmet ikväll men jag ska se om jag kan få till att fota några övningar åt er med hjälp av självutlösaren. Annars får vi ta det imorgon. Har ni tränat idag?

Älskar linnet från Gina Tricot! Måste införskaffa flera liknande. Shorts & Cardigan från H&M.
Kommentarer

Äntligen kan jag svara jaaaaaaa ;)

Svar: Häääääärligt gumman :D
Malin ☆

Ja, det är grymt snyggt ditt linne.. Leta som en tok på Gina efter att jag sett dej i det, men det fanns inget.. Va de längesen du köpte det?!
Kul med lite inspirations övningar.. Har du lust att visa nån bra övning för oss gravida som läser?! Skulle vara kul..
Jätte mysig blogg du har!!
Kram

Svar: Köpte linnet för cirka en månad sedan men jag vet att det snabbt sålde slut, tyvärr...

Jag kommer nog inte att ge specifika gravidövningar om jag ska vara ärlig men mycket av det jag tränar kan man träna även som gravid :)

Tack för att du läser min blogg!
Kram kram
Malin ☆

Självklart! 65 min PW följt av 8 övningar med Tabatatimer!

Svar: Åh vad härligt!!! Imorgon ska jag våga mig på att höja pulsen lite också för första gången sedan innan förkylningstiderna. Längtar! :D
Malin ☆

Ooooh yes!! En löparrunda på barmark i solsken - utan vantar och mössa. Det du :-) Lovely!! Dessutom har jag varit och mätt mig idag hos vår PT på jobbet - glad!! Ännu mera muskler på Glamourmamman ;-) Skriver mer om det i ett inlägg imorgon. Happy training!!

KRAM

Svar: Åh gud vad härligt! Är är det stora vattenpölar överallt och där det inte är vatten är det blåis. Ingen barmarksträning här än alltså men snart så :D

Var länge sedan jag gjorde en mätning nu, måste boka in mig på en snart, vill bara komma igång lite mer först så jag får ett bra resultat, hihi :)

KRAM!
Malin ☆

Alltså du är så jädrans FIN i ditt nya hår Malin! Jag bara älskar det!

Jag är bitter för att jag missar zumban idag men magen tränar jag stup i kvarten (hostan har gett mig träningsvärk!! haha. vadå otränad?!)

Svar: Men åh vad glad jag blir :D TACK gumman!!!

Hahaha, åh, jag läste ju ditt inlägg från mobilen innan och kunde inte låta bli att skratta lite :D Då kommer det ju något bra ur skiten i alla fall ;)
Malin ☆

Jag har haft en tokbra träningsdag, först 30 min framför TV:n (kör Blossoms Back to Basic när Charlie sover), sen både sneda och raka plankan (är uppe i 3x50 sek på raka, sista setet blev det 60 sek). Ikväll blev det en timmas pw medan killarna badade och myste här hemma, så härligt! Bästa träningsdagen på länge faktiskt :D

Svar: Vad grym du är med plankan! Dags att pröva maxa en tid snart kanske? ;)
Och vad härligt med en barnvagnsfri PW :D
Malin ☆

Jepp..Startade med prommis före frukost och sen körde jag några plankor och så har jag sprungit på eftermiddagen också =)

Svar: Bra jobbat! Perfekt när man kan dela upp träningen om man inte har tid med allt på en gång :D
Malin ☆

» Sofie

Så skönt att ni med är friska igen!
Jättefin outfit med linnet =)

Svar: Tack söta! Så skönt att äntligen vara frisk :) Hoppas ni blir likaså snart!
KRAM
Malin ☆

Hillevi Amanda

Hej Malin!

Googlade MBC och fann dig och såg sen att det ju är du här på lifestyleblogs! Vad roligt! Jqg ska nämligen gå utbildningne nu i slutet på mars!! Så jag blev extra sporrad när jag var inne på din andra blogg/hemsida för MBC! Vad kul att se! Kan du inte berätta mer om hur du tycker att det är att jobba med det? Jag har lite evårt att vänta en hel månad till på att få veta mer... Typ hur ser klasserna ut, när är uppstört, är du egen företagare, ja allt?!!!

Du kan maila eller göra inlägg på min blogg.

Tack så länge.

Mvh amanda

Svar: Vad skoj :D Har mailat dig nu!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »