Fräschare!

Åh vad det är skönt att få göra sig i ordning ordentlig efter en vecka i pyjamas/myskläder. Det ger liksom lite extra energi och jag känner mig lite fräschare än vad jag faktiskt är :) Idag ska vi även byta sängkläder och försöka städa bort sjukdomen här hemma, brukar kännas så bra när det är klart!

Tröja - KappAhl, Väska - Åhléns, Leggings - Agata, Heels - Skopunkten
Kommentarer

Ja du ser superfräsch ut! Härligt att ni mår bättre, och underbart att krypa ner i rena lakan ikväll, hihi. Puss på dig!

Hej, jag har startat ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga personer att få det att rulla. Jag skulle bli väldigt glad ifall du har lust att ta en titt. Självklart kan du skriva om din blogg och ha med den i dina inlägg. En moderator roll finns att hämta för seriösa personer. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta

Vad skönt att ni mår bättre nu! :) Hoppas ni får en underbar lördag!

Härligt att ni känner er bättre!

http://finestlight.se/sweblogs

Härligt att det går åt rätt håll Malin :-) och vad är det jag ser ? Fint med den vita förvaringsmöbeln :-)

Hihi, ja du! ;-) Tidig morgon! Bestäm du, för mig seplar det ingen roll även om jag vet att jag kommer ångra mig när jag hör klockan ringa tidigt fredagmorgon ;-)

Kram!

Anonym

Måste bara fråga, när du har thigths på dig. Är det vanliga thigts utan fickor eller så på rumpan ? Tänkte bara, blir det inte lite knas med en sådan kort tröja till ?

Svar: Just dessa har fickor på rumpan fast även om de inte hade haft det så är ju denna tröja inte kort utan tvärtom lång så den går ner över både rumpa och lår ;) Och även om man har leggings utan fickor kan man ha kort tröja, bara snyggt om leggingsen är de rätta :D
Malin ☆

Så fin du är! Alltid lika skönt att byta sängkläder, det känns så fräscht :)

det gör verkligen under att piffa till sig dagar när man egentligen inte känner sig på topp. man kan lura hjärnan med lätta knep ;)
kram på dig vännen.

Svar: Eller hur? Du förstår då alltid mig vännen <3
Stor kram!
Malin ☆

Du ser piggare ut! :)

Ny möbel i bakgrunden ser jag, tummen upp! När får vi se hur det blev med bordet?

Kram

Svar: Haha, vad observant du är Sandra :D Ska försöka fota imorgon och visa er!
KRAM!
Malin ☆

» Eleni

Jag håller med dig! :) Pratar inte om musiken rock även om jag älskar även sånt! :) Och bandtröjor behöver det absolut inte vara för att det ska vara rock! :) Jag tycker vissa av deras plagg kändes rockigt och annat mer "töntigt", haha! Svår balansgång det där om det ska kännas rätt eller fel! ;)

Hoppas ni får jätte mysigt ihelgen så borde vi försöka få ihop en dejt till veckan!! :) Kram!!

Finis!! Älskar ditt volymiga hår som du bara kan slänga omkring med hur som helst och se sådär galet snygg ut (inte för att det ser ut som hur som helst idag då, haha, men du vet hur jag menar!) :D

Svar: Haha, tack gumman <3 Förstår hur du menar och idag har jag verkligen inte gjort något med håret mer än att slänga upp det i en tofs, så du är inne på rätt spår där :D Här har vi anledningen till att jag ville bli ljusare - detta är omöjligt för mig med mörkt hår då allt lägger sig platt som en pannkaka ;)

Puss!
Madeleine

Så fin du är :) Man känner sig sådär extra fresh och snygg om man har varit sjuk och sen tar på sin lite finare kläder och sminkar sig.

Kramar

Svar: Eller hur, lite kläder och smink kan göra under sådana dagar :D
KRAM!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »