Frisör, nu tack!

Good  morning sunshines! Det börjar bli hög tid för mig att boka in en tid hos frisören. Herregud hur mitt hår ser ut nu, här kan vi snacka om bad hair day, på riktigt. Klippning är ett måste och några slingor till likaså. Attans att det ska kosta så mycket men nu kan jag inte skjuta på det länge till. Idag är det vardag här igen för första gången på en vecka här. Pappan är tillbaka på jobbet och jag och Jolie är hemma själv igen. Ordningen återställd. Vädret är underbart och humöret likaså, förkylningen spökar fortfarande men en liten sväng ska vi nog ta oss ut. Jag hoppas ni får en härlig start på veckan!

Ja, ni ser ju själva, katastrof ;)
Kommentarer

Äääsch då, du ska se mitt - 5-10cm utväxt haha! Men jag håller med, attans att det ska va så dyrt men jag kan inte heller skjuta på det mycket längre :P

Kramar

» Sofie

Äh nu överdrev du ju en smula! En hårborste på det och saken är biff :-) Dessutom så är man typ inte i sitt bästa jag utåt sett vad man än gör denna jäkla årstid! Haha!

Hur går det med radhustankarna? Väntar ni lite eller? Är ni säkra på att det är i Sundsvall som ni vill bo och inte Åre eller någon annanstans? Jag vet nämligen ett väldigt trevligt litet ställe precis intill havet, nära till Stockholm och världens mysigaste sommarstad... ;-)

Ha en fin dag!
PUSS

Malin S

Fast du är himla snygg ändå... Men finns (nästan) inget värre än att håret känns slitet! Behöver också ta ett tag med saxen och färgpenseln i mitt.. Fast har lite tur då min syster är frisör så det blir lite billigare (dock får man alltid vänta tills sist eftersom man är syster hehe.. alla andra går före ;p) Ha det så bra!

Svar: Åh, önskar jag också hade en syrra eller vän som kunde hjälpa till. Lyx! Även om jag förstår att man lätt hamnar sist i kön då, hihi :)
Malin ☆

Jag skulle också behöva gå till frisören! Men mitt Lilla hjärta är fortfarande svår att ha med sig till olika ställen... Får nog vänta lite till!

jag tycker inte alls att ditt hår är katastrof, det är ju fint! Men man är alltid hårdast mot sig själv! :-) Ha en bra vecka!
Kram

Svar: Ja, det kan jag förstå, är nog barnvakt som är lättast då :)

Det värsta med håret nu är nog att det måste klippas. Utväxten skulle jag nog kunna leva med ett tag till i alla fall, hihi :)

Hoppas ni också får en bra vecka!
KRAM
Malin ☆

» Petra

Hehe jag tycker du ser bra ut i håret. För att dra en jämförelse med mitt eget som jag inte klippt sedan i juli, alltså 7 månader sedan... Jag ska dessutom inte klippa mig förens jag har gått ner 15 kg.

Svar: Haha, jag vet inte när jag klippte mig sist men det var inte långt efter. Augusti kanske? På tiden här med alltså :)
Malin ☆

» Lena

Jag har inte klippt mig sedan 1½ år sedan, fast en kompis klippte lite av slitna toppar i höstas. Men måste nog verkligen sätta mig i en frisörstol snarast och piffa upp det lite, håret är tungt och tråkigt nu. Ja, attans att det ska kosta så mycket..


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »