It's easy to give...

Hej vänner! Ni vet ju att jag är grymt sugen på en Bugaboo Bee+ som en extravagn och som komplement till våran Cam. Nu har jag kommit på ännu en anledning till att vi behöver en Bee nämligen som gymvagn! Vill dels ha något ännu smidigare än Camen i gymmet och dels vill jag ha en vagn jag kan bära i en del då gymmet ligger en trappa upp. Sedan har jag några fler bra argument på lager som jag kan ta fram om det behövs ;) Här handlar det inte om att övertala Mattias utan att få han att förstå att vi verkligen behöver en Bugaboo Bee. Min tanke är att använda samma taktik som Bugaboo själv kör med - att skapa något som kunderna inte vet om att de behöver. Tror ni jag lyckas? :D

Detta citat fotade när jag var i Amsterdam på Bugaboos huvudkontor i höstas. Jag älskar det!

Dessa härliga färger släppte Bugaboo för ett par veckor sedan. Jag gillar alla tre men är nog mest svag för den härliga gröna som vi ser på Bee:et på denna bild alternativt den intensivt blåa som sitter på Donkeyn. Okej, den hallonröda är inte fel den heller ;) Vilken är eran favorit?
Kommentarer
Sandra

Den gröna var finast :) andra gången jag kommer in nu, bara några minuter efter du skrivit inlägget :) kram

Svar: Ja, jag gillar också den gröna :D I alla fall nu när vi går på våren!
Kram på dig!
Malin

Den gröna helt klart :)

Vi älskar vår Bee, alla tre! Och jag tackar igen för ett fantastiskt tips, du har räddat många promenader och gå-på-stan-dagar då Elton började avsky att åka vagn TILLS denna gudagåvan då alltså. :)
OCH plankan is the shit, toppen med en blogg-instruktör när tiden till annat tryter. ;)

In och beställ nu. ;) Kraam!

Svar: Åh vad härligt att läsa! Både med Bee:et och plankan :D Det lutar mer och mer åt en Bee här med, ska bara få med mig mannen på det då ;)
Kram på dig!
Malin

Vi har själv bugaboo cameleon i brun och beige:-) men bi skall nog sälja av den nu och köpa en Urban jungle.. Tycker den är lite liten med åkpåse och allt.. MEN jag älskar den, så gör lite ont att tänka tanken på och sälja den... Den gröna var superfin, frisk och fräsch:-)

Svårt, jag gillade alla färger!

Klart du lyckas ;)

» Maria

ska prinsessan ha grönt? ;) höhö
jag gillar den hallonröda mest. men känns onödigt att köpa då vi har röd suflett redan.
vill ha en rosa, men då går mannen i huset aldrig ut med vagnen. tyvärr. skulle vara kul med gul också. fast gul på ett biiiiiiiii :)

puss!

Svar: Haha, min prinsessa har alla olika färger på allting. Att det skulle vara på något annat sätt är det bara "ni läsare" som fått för er genom ett enda väldigt misstolkat inlägg ;)
Varför kan inte mannen gå ut med en rosa förresten???? :D
PUSS gumman
Malin

Rosanna

Den blå :) helt klart


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »