Mellistime!

Just nu är det mellistime hos oss och ni anar inte hur snabbt det går för lillan att sluka sin favoritfrukt. Allt ska ner och är man inte tillräckligt snabb att hjälpa henne med skalet, ja då äter hon på det med, på skalet alltså ;) Själv klarar jag knappt av lukten av banan utan att få kväljningar men den biten har hon alltså inte ärvt min lilla tjej.

Jag ångrar inte för en sekund mitt val att blogga mindre om Jolie. Det känns så bra! Men ibland får hon gärna vara med på ett litet hörn. Som nu till exempel :)
Kommentarer

Fina fina Jolie!! :)
Banan är en favorit här hemma med!! Jag tycker Williot skall plocka med små bitar men han håller hellre i en halv banan och tuggar i sig den!
Han förstår inte att han fortfarande är en liten grabb!! ;)

Hoppas ni har en härlig dag idag! :)

Svar: Haha, det där problemet hade vi bara för ett par veckor sedan. Jag ville småbitar, Jolie ville trycka in allt på en gång ;) Men nu kan hon äta den själv utan problem, fast ja, det är ju fortfarande allt på en gång ;)
Malin ☆

Söta Jolie, så gott det är med banan. Nu blev jag också sugen på det minsann :D

Svar: Haha, usch och fy för banan! Fast det får jag inte säga högt här hemma ;)
Malin ☆

Haha Det är Amelias favorit också, så fort jag tar fram banan så lyser hon upp med hela ansiktet och ler och skrattar av glädje:-) då härligt och se...

Svar: Samma här! Vi får nästan gömma bananerna, annars ser hon dem och blir tokig om hon inte får ;)
Malin ☆

Så fina bilder =)

Svar: Tack :D
Malin ☆

Anonym

Vad gör det om du tex skriver om hon går eller inte..? Det är inget som skada?? Värre är set väl med att publicera bilder?? Vi läser ju för vi vill föllja hennes utv!!!

Svar: Nej, jag tycker text är värre än bilder. På många sätt.
Om du läser enbart för att följa hennes utveckling så får du nog sluta läsa då jag inte kommer att skriva mer om den här i bloggen.
Malin ☆

Söt-Jolie!

Sandra

Haft en seg och lång dag på jobbet idag. vart iaf lite gladare när jag såg det här kortet, för det går inte och låta bli och dra på smile banden lite när man ser den här sötfisan :) kram

Sötisen! Charlie är likadan - han sväljer en banan i två tuggor typ :-)

Kram!

Bloggen är så fin som den är nu vill jag passa på och säga !:) Men det är klart man kan sakna saker ändå;) Kram

Svar: Tack snälla Anna! Man får lov att sakna, helt okej :) Hihi!
Kram på dig!
Malin ☆

Malin

Sötis! <3 Jolie älskar också banan, en räddare i nöden när man är och handlar! Då är hon nöjd ett tag i alla fall! Har ni några planer på onsdag? Vi tänkte gå på öppna förskolan, kul om ni kan följa med. =) Kram!

Svar: Åh, jag hade tänkt att messa dig om det igår, att vi är sugna på ÖF imorgon :D Skriver på FB nu!
KRAM <3
Malin ☆

Jag är precis som dig, klarar verkligen inte av banan. Inte Kira i heller, hon spottar ut det direkt. Däremot vindruvor. Jösses, ett helt paket på en dag är inga problem. Tur inte hennes mage reagerar på det ;)

Svar: Jolie var först som mig när hon fick smaka banan. Vägrade och fick kväljningar! Men nu senaste månaderna har det vänt och blivit en storfavorit och det är jag glad för, så himla smidigt att ha med :D

Jag är så feg på vindruvor till Jolie.Delar dem i små, små, små bitar. Så rädd att hon ska sätta i halsen :( Men när hon väl får älskar hon det :)

KRAM!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »