Röhnisch

Hej sötisar! Snart ska vi iväg till gymmet för ett pass på löpbandet. Tränar ni idag eller har ni helgvila? Som ni säkert noterat så är mitt favoritmärke när det kommer till träningskläder Casall. Men på god andra plats och när det gäller tights så föredrar jag märktet Röhnisch. Mina gamla trotjänare börjar nu ha gjort sitt och jag är på jakt efter ett par nya. Kanske dessa nedan? Påminner om modellen jag har idag. Fast helst vill jag nog ha helt likadana då jag älskar mina nuvarande! Njut av sista helgdagen nu så hörs vi senare!Kommentarer
» Annah

Träning både igår och idag för mig. Måste passa på eftersom jag inte kunde gå imorgon måndag.

Svar: Härligt! Du är grym Annah :D
Malin

God träning! Jag tränade mån,tis,ons och fredags. Så min plan är att vara hemma hela helgen, men det blir ofta att slutet av dagen så kommer jag säkert dra på träning, älskar att träna på helgerna, men tror min kära man uppskattar en familjedag så det är planen, men sen vet man aldrig:-)

Svar: Jag älskar också att träna på helgerna eftesom det oftast bara är då man kan träna i "lugn och ro" :) Men sendan är det som du säger också - familjetiden är viktig... Duktig är du hur som helst :D
Kram finis!
Malin

» Eleni

Vad duktiga ni är!! Jag funderar också på att ta mig till gymmet idag. Men bilen startar inte och jag känner mig inte suuuper sugen på att ta en promenad i -23 grader. Tar ändå ca.20min att gå. Vi får se! :) Men peppas ändå utav er! :) KRAMAR!

» Eleni

Ja hopplöst att man ska behöva frysa så här inomhus och dessutom i en lägenhet!!

Och tack!! Jag håller på att öva med din kamera nu, hihi! <3

Vila för mig, inte helgvila utan veckovila. Började med att Willepille fick 40,5 i feber i tisdags och var sjuk i några dagar så jag får nog vila lite till från träningen. Tyvärr. Jag håller ju på att träna mig snygg, haha. Jag tycker att det känns så dumt. Jag väger mindre än jag gjorde innan jag blev gravid men jag ser större ut eftersom jag fått lösare hud på magen och så. Blää

Svar: Uscha hoppas han kryar på sig snabbt!!!

Härligt att du är peppad på träning men tyvärr går ju inte alltid huden tillbaka efter en graviditet. Jag är ett bra exempel på det - jag har en del överskottshud kvar som inte verkar vilja ge med sig. Men är man i god form annars syns det lite mindre, i alla fall när man står upp ;)

Kram på dig!
Malin ☆

» Reggi

Ska träna idag, ska iväg om ett tag med sambon till gymmet :)

Svar: Hoppas ni hade ett härligt pass tillsammans i gymmet :D
Malin ☆

Haha det är så kul, för i början var ju Elliot rädd för bollarna, eller inte bollarna i sig utan ljudet som uppstod när man rörde runt i dom. Tur att det inte varade så länge, hade ju vart trist. Nu är det stooooora favoriten i rummet och hans tröttnar aldrig på att åka.. Skoj!

Hoppas ni får en fin dag era hurtbullar, puss!

Sama

Hej, har följt din blogg länge, men idag blir det en första kommentar...undrar om du skulle vilja tipsa mig om just träningskläder. Fast för utomhusbruk? Nu i vintertider? Är helt grön på det här med träning, men har bestämt mig för att börja, och anmält mig för att testa på militärträning (ska det börjas ska det börjas rejält haha) nu i början på veckan. Ska bli spännande:) "Problemet" är bara att det är tio minus, hur klär man sig då? Vill ju varken bli för kall eller för varm. Måste ju vara lätt att röra sig också, inte så klumpigt. Har du några tips? Hade mottagits tacksamt i så fall:)
Tack på förhand.

Svar: Åh, först och främst: Vad skoj att höra att du är peppad på att komma igång! Militärträning låter ju minst sagt spännande, hihi :) Du får gärna berätta mer om det när du är igång *nyfiken* ;)

Jag skulle satsa på lager-på-lager-principen. Börja med ett underställ närmast kroppen som absorberar svetten bra och håller dig torr - det är A och O för att inte frysa. Ett bra märke att satsa på där är CRAFT som säljs i de flesta sportaffärer.
Sedan ett microfleeceställ på det och ytterst skalkläder med bra ventilation. Och glöm för allt i världen inte en mössa!!!

Lycka till!
Malin ☆

Håller med dig angående märkena! Tightsen påminner mycket om ett par jag har, fast jag har en liten dragkedja i silver som en ficka fram. Älskar dom i varje fall! Tänkte själv dra och träna snart - ut i kylan bara! men det blir tack och lov inomhusträning :-)

Kram!

Svar: Åh, det låter precis som de jag har nu och ÄLSKAR :) De har också dragkejda och ficka där fram. Och ingen snörning i midjan som dessa på bilden har.
Lycka till med träningen, heja dig :D
Kram!
Malin ☆

Det blev visst 7 dagar denna veckan för min del, men idag var det mest ett "myspass" på gymmet. Dvs bara det jag tycker är riktigt kul och INGA intervaller haha Sen hanns det även med en pw med barnen i min älskade vagn.

Svar: Åh, jag som älskar intervaller :D Dock måste jag bli bättre på dem! Har sprungit i trapphuset i veckan när jag inte tagit mig till gymmet. Grannarna börjar snart kolla snett på mig ;)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »