Söndagsfika

Hej sötisar! Nu ska vi strax slå ner för en söndagsfika, kaffe och "frysbullar" är det som gäller. Vi har idag haft en sådan där riktig fixardag då hemmet var mer eller mindre kaos efter en sjukvecka så det var mer än välbehövligt. Storhandlat har vi också gjort, skönt att slippa starta veckan med det imorgon. Nej, nu ropar mannen att ugnen piper, dags att knata in i köket med andra ord. Vi hörs ikväll igen!

Bild från fredagens fika...
Kommentarer

Vilka fina muggar! Hoppas fikat smakade =) Kram!

Svar: Älskar muggarna :D Hoppas ni har en bra söndag!
KRAM
Malin ☆

Muggarna är så fina :-)

Svar: Hihi, snart får ni införskaffa ett par :D
Malin ☆

Malin S

Låter gott med bullar :) Jag har en liten fundering bara... lifestyleblogs.se - är det liksom en bloggportal som vem som helst kan blogga på eller hur funkar det? Är lite halvinne på att starta en blogg och denna sida verkar så smidig och bra... Hoppas ni får en fortsatt fin söndag! :)

Svar: I dagsläget är portalen inte öppen för alla med det du kan göra är att skicka ett mail till Josefine som äger/driver LSB med en förfrågan :) lifestyleblogsred@gmail.com är mailadressen!
Vad kul att du är sugen på att börja blogga :)
Stor kram!
Malin ☆

Jag skulle också behöva ta tag i hemmet, lillan är fortfarande sjuk och är som ett plåster på mig. Jag får göra ett ryck när hon har somnat. Trevlig kväll!

va fint du har fått det här inne! Missade premiären :P

kramar

Svar: Tack tack tack :D
KRAM
Malin ☆

Visst är det skönt när man får fixa iordning hemmet när fokus har legat på annat 24/7 :) Hoppas kvällen blir bra! Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »