Sound Touch

Kikar in här mitt i matlagningen med ett litet onsdagstips till er - nämligen appen Sound Touch. Den finns till iPhones men om den även finns till Android är jag osäker på, någon av er som vet kanske? Hur som helst så fungerar appen som en pekbok i mobilen. Barnet pekar på ett djur och en bild på djuret med tillhörande ljud dyker upp på skärmen. Jolie har inte riktigt fattat grejen ännu och trycker helst överallt samtidigt och egentligen föredrar jag traditionella böcker men jag gillar ändå denna. Perfekt underhållning under bilresan till exempel :)

Jag har gratisversionen men den finns även som betalversion med ännu mera figurer och läten. Det var min vän Elma som tipsade mig om detta så det är henne vi får tacka :D
Kommentarer

Men skämtar du? Haha. Jag har ett exakt lika inlägg som kommer upp sen! Typ iaf. Inte samma app. Får ta bort det tror jag minsann.... Ovanligt? :)

Svar: Men ni behöver inte ta bort det bara för att ni skriver om liknande saker helleeeeer... Tokisar! ;) Tycker bara rdet är bra att få läsa om liknande saker fast ändå olika hihi... Och ni kan ju inte hjälpa att ni tänker lika ;)
Malin ☆

Rosanna

Jag har en Android, men min son kastar den i golvet om han får hålla i den så de tillåter jag inte :) kanske ska skaffa en egen till honom?? heheheh

Svar: Haha, ja Jolie är också duktig på att kasta telefonen i golvet :) Hon får leka med den då och då men jag lär ångra mig den dagen den går sönder... ;)
Malin ☆

Åh den ska jag skaffa nu på en gång! Tack för tipset!

Malin S

Den finns till Android - nedladdad nu! Den var populär... nästan lite väl omtyckt, haha. Men tack för tips!

Svar: Vad heter appen android? Hittade nån liknande, men inte samma. Den jag hittade, va det riktiga djur i. Som låter. mm.
Seema Lundbäck - Mamma, jag.

Rosanna

Hehe ja :) Fast Iphone kanske är tåliga Iofs :)

Så roligt! Jag ska genast fixa denna :D

Malin - mamma till Arvid

Här hemma är det appen talking tom som är favoriten.

Denne er favoritten her i hus også! Vi har også kjøpt hele versjonen og hun elsker alt:) Kan sitte lenge og trygge og si navnen på dyrene:) (gak gak, vov vov, bæ osv)

Maria

Jag har den appen (med samma namn och på bilden är en liten bebis som pekar samt texten LITE ovanför) på min android. Den är väldigt uppskattad av lilla fröken men bäst gillar hon den på hennes mormors ipad! (=


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »