Vad hände?

Mellan bilderna nedan skiljer det en timme. Den översta är fotad precis efter att Jolie somnat och den andra är fotad precis efter att hon vaknat igen. Vad hände? Ja, jag vet inte men jag älskar det :D Nu har vi precis kommit in från lite pulkaåkning och en minipromenad. Jag längtar efter PWs, löpning och träning. Men kroppen är fortfarande inte med mig och tyvärr kan jag inte göra så mycket mer än att vänta ut det som spökar. Hoppas på att det ordnar upp sig snart! Hur går träningen för er?Kommentarer

Åh vad härligt med sol. Här har vi regn och rusk. Men det är rätt skönt att hålla sig inne med tända ljus och mys :):)

Svar: Ljus och mys lät härligt det med :) Hoppas ni får sol imorgon!
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Haha vad roligt! Att det kan slå om så fort. ;) Här är det däremot riktigt trist väder idag, men igår var det strålande sol. Jisses vad glad man blir av den.

Svar: [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Haha va? Vad innebär "[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]"????? :O
Sanna - Mamma till Isabella, 11 mån

Någon har blivit bönhörd! :) Vad härligt med sol och blå himmel:) Kram

Svar: Hihi, eller hur :) Plötsligt händer det!!!
Kram på dig
Malin ☆

Det går skitbra! Igår joggade jag 7 km idag blev det Styrka med Tabattimer + 30 min löpband! Imorgon tänkte jag prova att jogga med barnvagnen för första gången med 5 ikm som mål!

Svar: Åh, jag skulle aldrig ha frågat, nu får jag ännu mer abstinens!!! :D Spännande att jogga med vagnen, håller tummarna att det går bra för dig :) Du får rapportera på bloggen sen, jag kikar in där med jämna mellanrum :)
Malin ☆

» Marie

Det kan man kalla skillnad! Tror jag föredrar "efter" bilden faktiskt! =)

Svar: Me 2 :D Alla gånger, haha!
Malin ☆

Oj, vilken skillnad :-)

Ikväll ska jag ta tag i träningen igen, efter knappt en veckas uppehåll pga förkylning. Det blev en "enkel" snuva den här gången, tack och lov. Känner mig stark i kroppen just nu - underbart!! Hoppas att du snart är på banan igen också, vet att du längtar :-)

KRAM

Svar: Åh vad skönt att du slapp något värre även om en vecka kan vara nog så jobbig. Ja, man måste nog själv vara träningsmänniska för att förstå hur psykiskt jobbigt det är att inte kunna träna. Tack för peppet!

Kram!!!
Malin ☆

» jess

Jaa helt otroligt vilket svängväder!

Svar: Verkligen, nu hoppas vi att solen stannar!
Malin ☆

det går äntligen bra med träningen. jag har börjat träna med en annan föräldraledig tjej i huset, vi tar med leksaker och majskrokar till småtjejerna och så kör vi så länge dom är med på det nere i vårt gym i huset 2 vardagar och så försöker jag köra ett pass utan barn på helgen. det roligaste är när de kommer ner någon annan för att träna och möts av ett smuligt golv och leksaker överallt...haha..

Svar: Men åh vad lyxigt att ha så nära till gymmet :D Perfekt att ni kan peppa och hjälpa varandra!
Haha, de barnlösa får ta det, tycker jag då i alla fall ;)
Malin ☆

Åhh... oohh.. vad gött! Mer sol, vår, sommar, värme till folket - ja tack! Och vad roligt att du faktiskt tog ett kort innan... eftersom du inte visste hur det skulle se ut sen - att det skulle bli sån skillnad, menar jag. Kul!

Hej sötnos! :) Skulle du vilja skicka en bild på Jolie till mig, högupplöst? :) Jag har börjat med nya modeller av tavlor och skulle behöva lite "försökskaniner". Som tack kan du få ett ex av tavlan :D Ni har ju två av mina tavlor sedan innan så :D

Svar: Gulliga du! Vi har till och med fyra stycken Formelitavlor hemma. Så fina allihopa!
Mailat dig nu :)
Kram!
Malin ☆

» Lena

Ååh vad härligt att vädret ändrade sig så :D

» Eleni

Åh, jag vill också träna! Förstår hur du känner dig. Jag känner också att jag inte riktigt har den där orken som jag hade bara för ett par veckor sedan. Den här dumma förkylningen förstörde både energin och motivationen för min del. Peppa, peppa, peppa! Vill verkligen komma iväg och träna! Hoppas du får tillbaka din ork snart gumman! KRAM!

» Ika

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Åh va härligt! Skönt att vädret blev bättre :)

åh sådär hade vi också idag. Imorse då vi gick upp var det piskande snöoväder så jag ringde Wilgot ledig från förskolan då jag inte orkade dra ut vagnen i vädret. Men efter 30 min så var det strålande soooool. Haha :)

Svar: Haha, så typiskt! Men då fick ni en bra dag i solen i alla fall :D
Malin ☆

Vad härligt att det vände :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »