Vårfint för våra små

Nu var det länge sedan det shoppades åt Jolie då hon har haft rätt bra med kläder ett tag och jag heller inte känt något behov av att köpa bara för att det är fint. Idag kom dock köpa-för-att-det-är-fint-behovet tillbaka för oj så mycket vårfint det finns i butikerna nu.  Som vanligt är det Lindex och KappAhl som står för godbitarna och dagens favoriter ser ni nedan.

Älskar det blåa setet men tyvärr finns det bara upp till stl.80. Klänningen däremot börjar på stl.86 och är en riktig Ellenklänning. Och eftersom Ellen är Jolies stilikon så är det även en Jolieklänning. Vill ha, vill ha, vill ha ;)

Denna jackan från KappAhl är helt underbar och påminner mycket om jackan Jolie hade ifjol vår. Jag är helt kär i den!
Kommentarer

Åhh Du är för söt gumman <3 Ellen blir lagom mallig här hemma efter de fina orden :)

Klänningen är så fin i verkligeheten, men sjukt liten i storlek! tog 98 till Ellen!! vad hände med min lilla bebis liksom!? ;)

Puss o kram

Svar: Åh, då ska jag nog också ta en större storlek. Så att den räcker hela sommaren :) Och du, tänk att lilla Ellen snart blir ÄNNU större när lillebror kommer :D
Puss!
Malin ☆

Det finns en beige jacka på killavdelningen som liknar den där, blir nog ett måste inför våren:) Kram

Maria

Vilken fin jacka och klänning!! Tack för tipset!!

Älskar jackan! Nöp i den senast igår, sååå fin! Men vi har ju får PoP från i höstas och den passar än, så vi kör nog på den :D

Puss

Svar: Åh, Jolies jacka från Zara passar också fortfarande. Hoppades nästan att den skulle vara för liten så jag hade något att motivera ett köp med, haha :D

Puss!
Malin ☆

Vilken fin jacka. Den jackan och ett par vita converse kommer bli sååå snyggt! Får in och klämma på den imorgon innan jobbet. Trevlig kväll!

Åh, jackan var ju supersöt! Jag har inte heller kollat på kläder på länge, då Charlie inte behövt något, men snart får man kanske börja kika efter något till vår och sommar :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »