Colorful!

Vårfärgerna börjar nu trilla in i butikerna i ett rasande tempo. Jag gillar det ljusa och färgglada som verkar komma stort i år! Dova och mjuka färger känns helt rätt och passar mig bra. På bilden nedan ser ni hur man kan välja att matcha det. Jag personligen föredrar nog dock en färgglad del och en neutralare. Till exempel en färgglad skjorta men med ett par vanliga jeans till alternativt ett par fägglada jeans men med en vit/cremevit neutral tröja till. Annars blir det too much for me :) Vad tycker ni?

Färgglatt hos Gina Tricot! Bilden är lånad från deras hemsida.

 Kommentarer

Okej, nu är det läskigt på riktigt!! Jag satt preciiiiiiis med detta kollage i Photoshop och tänkte skriva preciiiiiis samma sak om att jag föredrar enkelt/neutralt till det färgade, hahaha!!!

Svar: Hahah, man tar ju varvet och letar om det finns något att blogga om när inspirationen tryter ;D Men nej, inte kan jag skriva om det nu heller, haha! Nästa grej tar jag ;D

Puss!
Madeleine

håller med dig! kul också med lite färg... jag försvinner när jag får på mig fesiga färger ;)

Svar: Haha, menar du mesiga eller har du ett ord som heter fesiga? ;)
Malin

tycker man blir så glad av färgglada kläder. fast på andra. jag skulle ju aaaaldrig sätta på mig ett par chockrosa byxor liksom ;)

Svar: Haha, jag håller egentligen med dig! Men jag är lite sugen på att testa ett par av de här färgglada jeansen ändå ;)
Malin

Linnéa - mamma till Ludwig

Jag köpte faktiskt mig två par färgade jeans för något år sedan på cubus. Dock har jag använt dom kanske två gånger vardera. Känns liksom läskigt att ta på sig ett par gula eller ett par rosa byxor, när jag annars är rätt mycket för svart och vitt :)

De blåa tycker jag är snygga! (kanske för att de ändå är liiiite neutrala? hihi) :D

De blåa tycker jag är snygga! (kanske för att de ändå är liiiite neutrala? hihi) :D (den skulle stått här från början)

Svar: Nejmenvafan! Den ska stå under din, under Michaelas! Morr
Madeleine

Jag är lika, alltså färgglatt upptill, neutral nertill och tvärtom... känner mig som en clown annars :D Älskar dessa färgglada byxor man ser överallt nu! Dras till dom cerisa eftersom jag älskar allt med rosa.. Men skulle faktiskt vela ha ett par blåa, vet inte men jag har fått dille på blått :)

Dom är såå snygga!

de där kläderna är inte riktigt min grej känner jag.. och absolut inte än.. kanske lite mer färgglatt mot våren/sommarn när man är brun och fin =)

Nilla :)

Älskar de här byxorna...känner lite som dig att med ett par färgglada byxor så vill jag bära ngt neutralare upptill. De lila och rosa ropar till mig "kööööp mig" :D. Om de sitter ok så får det nog så bli. Kram

» Lena

Tycker det är ganska häftigt med så färgglada jeans men jag vet inte direkt om jag skulle ha på mig sådana. Jag använder ju annars bara neutrala färger så att mittiallt ha på sådana "skrikiga" färger.. Man borde testa :D Men skulle nog isåfall som du också ha en färgglad övredel och vanliga jeans.

Malin-blivande sommar mamma!

I love colour!!! Fast håller med dig! Om jag slänger på mig ett par färgglada byxor blir det ngt neutralt till!
Äger just nu ett par röda,rosa och gröna jeans... Men magen börja bli i vägen så nu spanar jag efter roliga mamma jeans :)!
Kraam!

Svar: Åh, kan tänka mig att det är svårt att hitta mammajeans med färg :D Lycka till i jakten, hihi :)
Kramis
Malin

Hej. Gillar din smak på kläder :) Vi har nog lite samma stil och längtar tills min bebis kommit och man börjar få tillbaka sin kroppsform så man kan ut och shoppa lite :) Hur lång tid tog det för dig innan du fick tillbaka så du kunde användra din gamla storlek eller hur man ska säga? :)

» Linda

Åhh jag vill ha ALLA färger!! Har just köpt mig ett par röd o ett par rosa jeans på H&M... Bara älskar dom.

Uppiggande! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »