Jumpsuit nu hos H&M

Hej vänner! Ni var många som gillade jumpsuiten jag köpte till Jolie för ett par veckor sedan men tyvärr verkar den vara slut i många markbutiker. Därför vill jag nu tipsa er om att H&M har fått in den i sin onlineshop! Den har redan blivit en stor favorit här hemma och Jolie bor i den var och varannan dag ;)

149 kronor hos H&M
Kommentarer

Moa bor i sin sån också :)

Svar: Det förstår jag, så himla mjuk och skön! Och praktisk när man är hemma :D
Malin & Prinsessan

Den är ju så fin! :)

Ja den är verkligen helt underbar! Skickade efter en sån så fort den kom ut på hemsidan men någon dag senare stod vi i butiken och klämde på den. Så mjuk och go. Det finns ju en tjocktröja i liknande mönster som vi köpte som är så fin de med =)

Kram

Svar: Åh, den har jag missat! Är den som en hood? Vi är på jakt efter något sådant till Jolie så det måste jag kolla up :)
Kram!
Malin & Prinsessan

Tack för tipset :) Nu är där en på väg hem till Emma :) Den var ju hur underbar som hellst! Undrar dock vad sambon säger ;)

Svar: Hihi, här är det sambon som använder den mest på henne så jag tror han kommer tycka om den din med ;)
Malin & Prinsessan

Den är verkligen jättesöt. Såg att de hade den på HM här :)

åh vad söt den är :)

» Lena

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jag har sådan lust att köpa den.. Så söt! Men man kan ju köpa ändå fast man inte har barn och spara :) Tror jag ska göra det hihi ^^ Kramar

Svar: Hihi, ja så kan man alltid göra ;) Kram på dig!
Malin & Prinsessan

Den är verkligen söt och man blir nästan lite avundsjuk på att den inte finns i ens egna storlek. Haha ;) Kira har "lyxen" att ha två, en i storlek 80, Kira fick den i julklapp av en vän, sen har jag köpt en som hon ska få i födelsedags paket i storlek 86, haha! Visste inte om att hon skulle få likadan i julklapp. men dubbel lycka för mamman, som är kär i den. :)

Svar: Hihi, det är ju perfekt med olika storlekar när man är kär i ett plagg. Vi har också haft dubbletter av några godbitar i Jolies garderob :D
Malin & Prinsessan

Har beställt den också nyligen åt Lykke och väntar hem den, den ser onekligen fin ut.

ÅH så fin den är, den ska jag hålla utkik efter i butik när vi fått veta om det blir en liten tjej eller kille :D

» Eleni

Åh! Gillar den jätte mycket! Hade "turen" att hitta en i rätt storlek i stan på H&M dagarna innan jul men bestämde mig för att inte köpa den just då. Min mamma hade varit in dagen efter för hon tänkte köpa den till Maya i julklapp men då var den slut i 86. Typiskt! Får se om det blir onlineshopping kanske ;) Kram på er!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »