English Rose

Hej vänner! Efter att ha letat runt i hela Sundsvall och på halva nätet hittade jag äntligen de kaffekoppar jag var på jakt efter från IB Laursen. Just den ljusrosa färgen var slutsåld i princip överallt men hos Mästekocken fanns de i lager och även om leveranstiden var lång var det värt väntan. De är så fina! Nu ska här börjas samlas och jag tror jag ska växla mellan ljusrosa och cremevitt. Jag råkade tappa mitt objektiv i marken under Stockholmsresan. Efter det upplever jag att mina bilder blir brusiga, som att jag fotar med hög ISO fast jag egentligen har väldigt låg ISO. Är det någon fotokunnig som vet vad som kan ha hänt? Tisdagskramar från mig!Kommentarer
Valeria- mamma till williot och welmer!

Åh vilka fina muggar, förstår att du köpte dom.


Tråkigt då saker inte fungerar som dom skall / går sönder.

» malin

Hejsan.
allt väl med dig idag? super fina muggar :)
jag har precis tagit upp mitt bloggande igen, efter fått lite mera lugn & ro i livet.
Kolla gärna in min blogg & skriv en rad (:

Vad jag vet så har min kamera/mitt objektiv inte åkt i marken, men jag upplever åxå det du säger. Kanske kan vara någon knapp man kommit åt.. Tycker däremot att dina bilder är jättefina o det mätkd att du utvecklats :) kram

Svar: Åh, tack vad glad jag blir! Själv tycker jag att jag står stilla och "stampar på stället" när det gäller min fotografering så detta värmde :)

Kram!
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Ang. kameran så kanske det är ett gaselement som är sned. Är bilderna skarp? Jag har aldrig hört om problemet tidigare då dom flesta brukar gå sönder.

Svar: Åh, gaselementet, vad är det? :)

Det är mitt 50mm f1.8 som jag tappade och det har alltid varit svårt att hitta fokus med det men sedan jag tappade det är det ännu svårare och dessutom låter det konstigt. Så ja, svårare än vanligt att få skarpa bilder men det är nog "brusigheten" som är värst just nu.
Malin ☆

» Lena

Härligt att du lyckades få dem till slut, de är så fina! :D
Måste också hålla med om att du utvecklats inom fotografering :) Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »