I♥ Fridays

Aj, vad jag känner mig mörbultad idag. Anledningen är att Jolie i natt har använt mig som sin personliga madrass slash sparkkudde. Det är ju så mysigt att sova tätt intill sin lilla, och det händer väldigt sällan här, men aj vad kroppen får ta stryk av det! Hihi :) Snart ska vi packa ihop oss här för att bege oss ned på staden en sväng. Känns som att det var evigheter sedan vi hängde där så det ska bli mysigt. Runt tre möter Mattias upp oss också så att vi kan starta helgen. Underbara fredag och underbara helg!Kommentarer

Fina du!

Och visst är det mysigt att sova tillsammans men de kan verkligen ta stor plats för att vara så små! ;)

Passerade just Sundsvall på genomresa. Från Haparanda (elller en bit in i finland) på väg till Stockholm och sen Göteborg. Birsta var stort, såg ut som allt fanns där ;-) bor ni inne i stan?

Svar: Vink, vink från oss ;)

Ja, Birsta är gigantiskt och verkligen allt finns där. Vi bor inne i stan så tar ca 10min med bil för oss till Birsta :)

Hoppas ni får en härlig resa!
Malin ☆

» Ika

Vilken fin bild på dig :)
Hoppas ni får en härlig helg! Kram :)

jessica

Låter ungefär som min natt.. Theo sover heller inte med oss för det fungerar inte, men i natt hade jag brist på ideer när han vaknade heeela tiden. Fick snabbt flytta över honom i sin egen säng igen när turboungen snurrade runt, kungfu-sparkade osv.. :)

Svar: Haha, ja, de kan verkligen konsten att ta upp hela sängen trots att de är så små :D Hoppas ni sov bättre natten till idag!

KRAM
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »