Lättad

Hej vänner! Usch vilken jobbig dag jag/vi hade igår. Efter att jag postade inlägget blev jag ganska snabbt mycket sämre och fick läggas in på sjukhuset akut. Jag hade extremt ont men blev inte riktigt orolig förens läkarna började prata om hjärnblödning alternativt hjärntumör. Klumpen jag fick i magen är svår att beskriva. Väntan på provsvaret kändes som en evighet. Men det är med stor glädje jag kan skriva att jag blev otroligt lättad när svaret från CT-röntgen äntligen kom. Tack och lov! Vad jag drabbades av är svårt att säga men läkarnas bästa gissning är en väldigt elak form av migrän som höll i sig i 4-5 dagar då allt började redan på resan hem i söndags. Alternativet kan också vara en mildare form av hjärnhinneinflammation. Jag tror mest på migrän då jag haft hjärnhinneinflammation en gång förrut och hur ont jag än haft dessa dagar så har det inte varit i närheten av den smärtan jag hade under hjärnhinneinflammationen förra året. Hur som helst är jag och hela min familj så glad och tacksam över att det inte var något allvarligt som låg bakom. Nu väntar en dag på soffan då jag är väldigt trött och utmattad i kroppen efter det jag gått igenom senaste dagarna. Tack för alla hälsningar, kärlek och omtanke ♥

Jag på Skansen förra veckan. Tänk vad snabbt det kan gå upp och ner. Hoppas på att snart vara pigg och full av energi igen!
Kommentarer
Lina Trulsing

Stor kram till dig Malin! Så skönt att det inte var något allvarligt!

Usch och fy! Jag har haft exakt samma sak, dock något år sedan. Det är verkligen hemskt. Och de skrämde upp mig med exakt samma sak. Stor tjöt i timmar innan jag fick svaret. Glad att du fick bra besked och hoppas att du snart mår bättre. Kramar!

Men fy vad otäckt. Skönt att du mår bättre nu och att det inte var värre.

Hoppas ni får en lugn och fin helg nu. KRAM

Fy fy fy på mig som inte varit inne här på flera dagar... Samtidigt sån lättnad att läsa att allt har gått bra o att du mår bra... hann ju aldrig med att förstå att de inte varit de.. Stackars! Varmaste kramen till dig o ta hand om dig. Puss o kram fina du <3<3

Ulrika

Åååhhhhhh vad skönt att höra att det inte var något allvarligt!!!
Ta hand om dig och ta det lugnt ett par dar så kroppen får återhämta sig ordentligt.
Kram

Nathalie

Fy vad hemskt och vad sköönt att det inte var något värre! Ta hand om dig nu, kram på dig

Va skönt att du mår bättre. Krya på dig

» Mimmi

Åh så skönt att höra söta du ♥
Var rädd om dig !!
KRAM

» Lena

Åh, skönt att det inte var något av det som nämndes först. Kan nästan förstå hur det känns med den klumpen. Ta det lugnt och ta hand om dig, kram! :)

Usch så otäckt!!


Stor kram fina Malin <3

» Elin

Skönt att du mår bättre! Fortsätt att krya på dig! :)
Kram

Malin- Mamma till Minelle!

Ja det kan verkligen svänga rejält från en dag till en annan!
Skönt att du är på bättringsvägen! Va rädd om dig!!!
Kram Malin
Instagram:malinandezon

Sandra

Vad skönt och höra :) vila upp dej idag nu och hoppas du är pigg igen imorgon :) trevlig helg. kram

» Eva

Kära nån! Så skönt att du är på bättringsvägen. Krya på!

Vilken otur du har Malin. Det låter riktigt otäckt och jag fattar inte läkarna ni har som återigen slänger ur sig sånna hemska "gissningar" utan att ha belägg för det. Skrämmande!!!
Skönt att det "bara" var migrän iaf så det inte är någon större fara mer än att du har det jobbigt i perioder när det kommer. Vet att min moster tar nåt svindyrt vid sina migränanfall. Nåt på recept som man köper per dos. Du kanske redan testat det men värt en koll med läkaren annars kanske.
Tänker på er! Krya på dig kramar
Jag och Lilly sänder en nybakad bit jordgubbstårta via cyberrymden :)
Här regnar det idag så baka är bra och roligt tidsfördriv.

Malin

Usch vad obehagligt! Så skönt att resultatet var positivt. Hoppas att du kryar på dig snabbt och får orken tillbaka! Saknar dig! Vore så kul att träffas något snart igen. Stor kram vännen! <3

Vilken himla tur att det bara handla om migrän. Kanske behöver du gå på sjukgymnastik. Det gör jag pga just det:). Kram!

Vad skönt att höra att allt var ok!
Gick och tänkte på dig innan idag och undrade hur det hade gått, galet att man kan gå och oroa sig för någon som man inte ens känner :)

Stor fredagskram till dig!

Johanna

Fy! Har faktiskt varit med om liknande för något år sedan. hoppas du mår bättre nu! kram på dig

<3

KRAM till dig Malin!!
Vad skönt att läsa att du är OK.
Må så gott o var rädd om dig

Åh fy ja... migrän är bland det värsta man kan ha. Skönt ändå att det inte var nåt allvarligt! Vila upp dig ordentligt nu!! Kram!

Malin

Usch vad otäckt! Vad skönt att höra att det gick bra! :)
Krya på dig!

Kram!

Nilla :)

Skönt att höra att du mår bättre gumman <3....tänkt på dig så. Puss

Viktoria

Stackare:( jag hade samma symptom som dig i höstas och vart inlagd. Det visade sig efter alla prover att det var ett virus som satt sig på hjärnhinnan. Inget roligt alls. Hoppas du blir bättre. Kram

» Ika

Skönt att det inte var något allvarligt!
Ta det lungt nu och ta hand om dig själv bara :)
Hoppas du är piggare snart igen, kram!

Vad skönt att höra att du mår bättre! <3
Usch vad jobbigt det måste ha varit... migrän är inte kul. Eller huvudvärk överhuvudtaget.

» Mia

Fy så otäckt!!
Skönt att du mår bättre!!
Va rädd om dig!
Kram

Kramar i massor!

Christina

Fy va jobbigt .underbart att du mår bättre .ta det lungt och va rädd om dig kram

» Carin

Hopppas du mår bättre snart! Kram Carin

Usch, vad är det jag ser? :/ kram till dig, och vilken tur, att det gick så bra, som det gick i alla fall :) hoppas du snart är på benen igen !

jessica

Så bra att det inte var något mycket allvarligt. Får verkligen hoppas att du slipper så hemsk migrän i framtiden. KRAM

Rosanna

nej men du :(( fy vad hemskt.., jag hade en gång riktig jäkla migrän som gjorde att jag inte ens kunde gå :( då trodde dom på akuten också hjärntumör eller hjärnblödning..men efter en tablett och massa sömn var jag mycket bättre. Jag skakade, jag hade panikångest å de gjorde sååå ont :( hoppas du är bättre nu tjejen..styrkekramar


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »