Löparskor

Så snygga löparskor från Adidas

God kväll på er i den härliga kvällssolen!

Ni anar inte hur galet träningssugen jag är just nu. Både kropp och knopp skriker efter att få röra på sig och jag längtar verkligen tills jag kan sätta igång igen! I helgen väntar vila och i början på nästa vecka ett läkarbesök men efter det hoppas jag att jag kan börja smyga igång med träningen igen. Håll gärna tummarna för mig!

I slutet av augusti väntar även fortsatta utredningar för min foglossning och jag hoppas verkligen vi kan få ordning på det då så att jag kan börja löpträna ordentligt. Åh, löpning i intervaller är bland det bästa som finns. Ska i samband med det investera i ett par ordentliga löpskor. Förmodligen inte de på bilden utan ett par som är anpassade efter min kropp och terränglöpning. Längtar!

Kvällskramar från mig 
Kommentarer
» Eleni

Åh ja... veckorna bara går och funderar på om vi ens har setts i sommar? Jo vi var och hälsade på er i Juni eller hur?! Vi får ta och ses snart. Jag jobbar ju lite knasiga tider varannan vecka men är ledig någon dag ibland. Nu är Patrik på extrajobb i Hudik tills på måndag och sen är det bara två veckor kvar till vi åker till Kreta. Vore ju kul om vi hann ses något innan vi åker iaf :) Sen drar ju förskoletiden igång. Hjälp! Redan!

Hoppas du kommer igång med träningen snart igen och att det går bra med läkarbesöket. För mig har löpning funkat hur bra som helst, däremot nu när jag börjat jobba igen har jag också börjat få ont i som foglossning igen. Jätte jobbigt. Måste skaffa mig ett par bättre skor att stå i hela dagarna. Det känns när man inte får en paus till att sitta och vila emellanåt. Dumma, dumma foglossning.

Kramar <3

Svar: Ja, jag tänkte på det senast igår. Det var ju när vi fikade där i parken bakom stadshuset men efter det har vi inte träffats va? Vi har inga planer alls nästa vecka, Mattias jobbar men jag och Jolie är fri, så säg en dag och tid det kan passa för er så anpassar vi oss :D

Hoppas det kan hjälpa med bättre skor för dig. Fy, du skulle haft möjlighet att kunna växla mellan att stå/sitta, måste vara jättedrygt för dig att stå hela dagarna :(

Puss & kram!
Malin ☆

Föstår att du längtar:-) håller tummarna för att du får börja träna snart igen, løpning är fantastiskt:-)

Svar: Tack Yasmine! Ja jag älskar löpning, i alla fall i intervallform :D
Malin ☆

» Ika

Jag håller tummarna för dig! :)
Jag har själv ett uppehåll i min träning just nu pga en gipsad arm :/ så jag hoppas på att bli av med gipset snart så jag kan komma igång igen. Är så peppad och har nya träningskläder så.

Svar: Oh no! Fy vad segt med gipsad arm under sommaren :( Håller alla tummar att du blir fri det snart!!!
Malin ☆

Hoppas att du får komma igång med träningen snart! Ha en fin fredag :)

Svar: Tusen tack kära du! Glad fredag på dig :)
Malin ☆

Johanna med Mikaela

Hur gick du vidare med din foglossningsproblem? Jag menar vilken hjälp har du fått av sjukvården och vilken väg gick du för att få hjälp. Jag känner att när jag väll fick Mikaela så fanns det ingen mer hjälp eller ens råd att få trots fortsatt smärta. Lycka till med fortsatt träning!

Svar: Tyvärr har jag fått "bråka" mig till all hjälp då sjukvården här i Sundsvall är under all kritik och kunskapen är så otroligt dålig när det gäller problem som är relaterade till efter en graviditet.

Jag har gått vägen sjukgymnast - allmänläkare - specialist och väntar nu på en röntgen och ev. operation men det har stått stilla sedan i mitten av maj pga semestertider... Har du varit till sjukgymnast? Många kan få bra hjälp där men har du som mig, att träningen inte hjälper, så stå på dig och kräv att få träffa en specialist.

Stor kram och lycka till Johanna!
(Bara maila eller skriva på FB om du undrar nåt mer)
Malin ☆

Riktigt härlig rosa färg :D
Kramis

Svar: Ja, visst är de snygga :D Hoppas ni mår bra gumman, saknar dig! Vi får ses när ni är hemma igen från nästa tripp :)
KRAM
Malin ☆

Sarah

Du behöver absolut inte svara på den här frågan om du tycker att det blir för privat.

Om ni skulle skaffa ett till barn, är det risk att du får foglossning igen då? Om du opereras för det, kan det då förvärras igen vid en eventuell graviditet?

Bara funderade lite, har ingen större koll på foglossning.

Tack för att du delar med dig av ditt och Jolies liv! :) Ni verkar vara en helt underbar liten familj.

Svar: Åh, det är en svår fråga som jag tyvärr själv inte vet svaret på ännu. Det är inte säkert att en operation hjälper och det är heller inte säkert att min kropp klarar av att vara gravid igen utan att dra på sig stora skador i framtiden. Men operation kan hjälpa och jag kanske även kan bli gravid utan större skador även om jag troligast kommer få stora problem. Det är väldigt skrämmande men vi tar ett steg i taget och hoppas på det bästa tills vi vet annat.

Tack för att du läser min blogg <3
Kram!
Malin ☆

» Carro

Vad tråkigt att du fortfarande har besvär med foglossningen!
Jag har kommit igång med löpningen lite grann redan. Amadeus är bara 2,5 månader så det är ju lite väl tidigt. Men jag känner efter hela tiden och tar det vääääldigt lugnt i nedförsbakar. Men jag bara MÅSTE få löpa!!

Jag är så tacksam att min foglossning försvann nästan direkt efter graviditeten. Anstränger jag mig väldigt mycket kan jag känna av lite, men inget som stör.

Kram på dig!

» Maria

Åh vilka snygga gymnastikskor,vet du vad de heter?Jag har tittat på några som heter Duramo 4W,är det här samma tro?
Tack för en mycket trevlig blogg!

Svar: Åh, osäker på vad just dessa heter. Kikade på så många skor den kvällen :D

Tack för att du läser/gillar min blogg :)
Kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »