Lovely friday!

Åh, nu blir det tjatigt här, men vi har haft ännu en underbar dag i våran vackra huvudstad. Lek på Junibacken, shopping till J och fika med en kär vän. En trött familj ska nu snart sussa gott innan det imorgon är dags att åka vidare till nästa stopp på våran semester. Happy friday sweeties ♥

Parkhäng på Djurgården!
Kommentarer

Ni verkar ha det så himla mysigt vännen! Jag längtar också efter såndär kravlös semester med lilla familjen. Kravlöst men ändå lyxigt med hotellövernattng och utflykter...sånt behövs för att bryta av vardagen!

Stora kramar till dig <3

Svar: Ja, den här semestern kunde inte vara mer perfekt! Så lyxigt att bo på hotell och inte behöva tänka på de "vardagliga tingen" utan bara slappna av och göra precis det vi känner för. Heöt underbart!

Hoppas eran semester i värmen om ett par veckor blir lika bra <3
Stora kramar!!!
Malin ☆

Ingen fara att de blir tjatigt!! De får de gärna bli :) bara vi vet att ni har de bra :) hihi! O de låter verkligen toppen. Jag längtar till vår västkustvecka :) (v30). Njut nu o de ska bli spännande att se vart de bär vidare :) kramar <3<3

Svar: Tack vännen <3 Förstår att ni längtar, jag längtar med er :) Jag hänger med er både på bloggen och Instagram och har tänkt så mycket på er senaste dagarna men varit dålig på att lämna spår nu igen!

Stor kram!!!
Malin ☆

Så mysigt det låter :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »