Noa Noa

Åh, nu har det hänt igen, jag har hittat ett plagg som jag blivit förälskad i. Denna gång är det dessa snygga byxor från Noa Noa. Jag kan se dem på mig nu med en ljus somrig topp till och till hösten skulle de kunna fungera på jobb med en snygg blus till. Såg flera butiker i Stockholm som sålde just Noa Noa och nu ångrar jag mig att jag inte smet in för att pröva ett par. Kanske ska chansa och beställa ett par? Misstänker att de kan sälja slut snabbt då de är så snygga.

Bilder lånade från Creative Lounge
Kommentarer
Frida

Åh vilka snygga byxor!! Tycker du ska slå till på ett par:)

Svar: Hihi, det tycker jag med :D
Malin ☆

» Eleni

Byxorna är jättesnygga! :) Har också tittat på liknande fast i annan färg. Det är bara att slå till tycker jag med ;)

Jag är ledig imorgon också sedan jobbar jag ons-lör. Jobbar till 18.30 varje dag så då blir det kanske lite sent, framförallt för barnens skull, att ses senare. Vore nog kul för dom att få busa lite :) Men hinner vi inte den här veckan så kan vi säkert få ihop någon dag nästa vecka. Tror jag slutar 16 då varje dag och har mer tid på eftermiddagen till att hitta på saker :) Puss!

Dog också lite när jag såg de på Evelina! SÅÅ snygga!! Kikade närmare på de på webben igår men blev lite ledsen över att de ser ganska breda ut vid ankeln, tänkte på de senast under promenaden och måste kika om de kommit i butik (har Noa Noa på centret vid oss) så jag får prova iallafall :D

Puss puss

Svar: Ja, de ser lite halvbreda ut men jag tror inte jag skulle störa mig på dem. Åh, är så sugen på att beställa men måste nog rådslå med min käre man först när de kostar så mycket, hihi ;)

Puss!
Anette

vad heter din text font som du har i headern?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »