Örebro - Gävle - Sundsvall

Hej vänner! Som rubriken skvallrar om är vi nu på rull norrut igen. Avstickaren till Örebro var helt spontan och blev en snabbvisit men tiden vi fick med våra vänner var guld värd. Usch, det känns lite jobbigt när någon som förr bodde ett par trappor ner nu bor många, många mil bort. Men livets resa har olika hållplatser och en dag kanske vi blir grannar igen? Åh, ganska osannolikt men vilken dröm! Nu lämnar vi precis Gävle bakom oss där vi stoppade för middag, lek och bus. Räknar med att vara hemma i Sundsvall om ett par timmar och jag hoppas att sista biten går bra nu. Vi hörs imorgon igen! Kram <3

20120715-193119.jpgKommentarer

va mys ni verkar ha haft de:)

Svar: Tack Joanna, vi har haft det underbart :)
Malin ☆

» Erica

Var har du köpt Jolies leggins? Dom ser ut att vara jätte fina, såna där behändiga som passar till allt och är sköna för barnet att använda.

Svar: Jag köpte dem på Zara nu i helgen. De är verkligen supermjuka och snygga så tror att jag ska beställa ett par till i en annan färg, var slut i butiken :)
Malin ☆

Usch ja, det är svårt med det där med avstånd! Passar också på nu på semestern att träffa alla vänner som jag ser allt för sällan. Kör försiktigt!

Svar: Det gör du rätt i <3 Stor kram!
Malin ☆

» Ika

Ser ut som att ni har haft en härlig semester! :)

» Annah

Åh så synd att jag missade er när ni var i stan. Nästa gång får du hojta till så bjuder på fika eller nåt =)

kramar

Svar: Åh, just ja, du är ju Gävlebo :D Vi stannade bara ett par timmar för middag och för att J skulle få leka av sig litegranna. Nästa gång kanske det blir längre :)

Kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »