Skansen

Hej vänner! Vilken underbar dag vi har haft idag! Det är verkligen underbart väder här i Stockholm så i strålande sol har vi spenderat våran dag på Skansen. Som jag skrev för ett par dagar sedan så har jag inte varit där förut, vad jag kan minnas, men vilket härligt ställe det är. Djuren, parkerna, husen, gårdarna - ja allt, jag älskar stället! Verkligen perfekt för stora och små och jag ser redan framemot att återvända nästa sommar och sedan förhoppningsvis många somrar framöver. Har ni varit på Skansen med era små? Om inte så rekommenderar jag det varmt!

Kikar på Järvarna!

Dagens Mama! Barbent hade varit ett bättre klädval idag... VARMT ;)

Glasspaus!

Leker lite Allsång :) 
Kommentarer

Skansen är verkligen jättemysigt! Vi var där i maj och Wilma trivdes som fisken i vattnet ;)

Svar: Ja så mysigt! Jag hade lätt kunnat gå där en dag till, hihi :)
Malin ☆

» Eleni

Vad mysigt ni verkar ha! :) Jag och Patrik var på skansen för ett par år sedan och jag har längtat enda sedan vi fick Maya till den dagen vi skulle åka dit tillsammans som familj. Men det kommer nog att få vänta till nästa år. Men mysigt är det där och jag ser fram emot det :) Ni ser ut att ha det helt underbart. Njut av semestern tillsammans :) och vilken tur ni fick med vädret. Ni har lämnat ett regnigt och grått Sundsvall, så ni har det nog mycket bättre i Sthlm ;) Puss

Svar: Ja, verkligen helt underbart på Skansen och att få uppleva det med Jolie. Förstår att du längtar men som du säger kan det säkert bli nästa sommar och då kanske Maya uppskattar det ännu mera :D

Det känns så bra att ha åkt ifrån regnet och att solen är här, även om jag såklart önskar er sol där hemma med ;)
Puss vännen!
Malin ☆

Åhvisst, Skansen är helt underbart. Mina barn kommer garanterat att minnas hur de "växte upp" där... Vi är där minst en gång varje årstid (senast för bara några dagar sedan då det var Barnens Allsång).

Svar: Åh, blir varm i hjärtat när du skriver "växte upp där" då det låter som en underbar barndom :D Förstår att du är glad att ha ett sådant bra ställe för barnen så nära. Njut av det!
Malin ☆

Gillar också Skansen. Var där med pojkarna för några somrar sedan.

Jag var på Skansen när jag var i 10-årsåldern, men minns fortfarande :-) Nästa år får det nog bli en tripp till huvudstaden! Njut på nu!

KRAM

VA hälrigt ni verkar ha det på er lilla tripp :) De är bara att fortsätta njuta vännen :) de gör du sååå rätt i!

» Mia

Mysigt ni har det!!! Visst är det underbart med semester och bara få njuta av varandra hela familjen!!
Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »