Today's Mama

Åh, kläderna från Zara passade perfekt på Jolie och jag är så nöjd med beställningen. Tänkte fota och visa er så snart nya objektivet har anlänt - fick sms att det var på väg så med lite tur har jag det imorgon. Tjihooo! Tror jag ska lämna mina två kära hemma ikväll och dra en tur i butikerna på egen hand. Är egentligen inte jakt på något men jag älskar att bara kika runt och skulle behöva egentiden känner jag. Ja, så får det nog bli.

20120731-155711.jpgLinne - Odd Molly, Jeans - Levi's Curve ID (älskar dem!), Armband - Snö of Sweden
Kommentarer

Jag har varit nära att köpa Levis Curve ID några gånger men det har dessvärre inte blivit av, men ja, de är grymt sköna. Dock var det helt sjukt att jag behövde typ 24-25 i waist för att de skulle passa. Undrar vad som har hänt med storlekarna. När jag var yngre hade jag 27 och då var jag mindre än vad jag är nu.

Kram kram

Svar: Åh, men det är väl det som är grejen med Levis Cirve ID :) Att man i vanliga fall kanske får gå upp i storlek för att jeansen ska passa men att de då sitter dåligt någon annanstans. Men med Curve ID kan man ha sin "rätta" storlek :D Fast det kanske inte var så du menade?

Älskar mina hur som, första jeansen som sitter på bra på mig ever :D
Kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »