Yes, Please!

God kväll darlings! Hösten är verkligen en farlig tid för plånboken då det finns så mycket fina kläder. Nu är det ju tack och lov inte höst ännu men nyheterna börjar trilla in och min önskelista blir bara längre och längre. Ett exempel är dessa snyggingar från Please som är så grymt fina!

Bilder lånade från Creative Lounge

Fick mig förresten ett par timmar i butikerna innan och det var precis vad jag behövde. Nu är energin påfylld och jag är en glad mamma igen, hihi :) Ska natta en liten tjej nu som borde somnat för länge sedan men som senaste tiden vridit på dygnet helt och hållet.

Puss & kram!
Kommentarer

Galet galet snygga! Tror det får bli ett klick någon dag :-)

Kram och godnatt!

Svar: Ja, så grymt snygga! I'm in love :D
Ses snart!
Malin ☆

grymt snygga :)

Riktigt riktigt riktigt snygga!

Svar: Eller hur! Wanties :D
Malin ☆

Höstkläder har jag alltid älskat, men nu får det stå tillbaka lite detta året. Men, det kommer en höst även nästa år ;)

kram kram

Svar: Ska bli spännande att följa din utmaning, tror du fixar det galant :D
Malin ☆

» Elin

Riktigt snygga! :)

Sara

Hej Malin!
Jag har hängt med i bloggar lite dåligt nu i sommar, men har läst ikapp lite i din nu. Fy va otäckt med den där huvudvärken och sjukhusbesök..! :-( Tänker på dig... Och så trist att du missade bröllopet. (med snygga kläninningen och allt! :-) )
Vi kan väl få till en dejt framöver? Läste att ni snart ska ha semester igen, men när vardagen är tillbaka så kan vi säkert få till nåt. Nu kan jag göra dig sällskap med att dricka kaffe också då det blivit mer och mer av det för mig haha ;-)

Ha det så bra fina du!
KRAM

Svar: Åh, tack för snälla ord Sara <3 Jag har så dåligt samvete för att jag glömt svara dig på sms:et du skickade för lääänge sedan. Ledsen för det! Sommaren kom mellan, hihi :)

Absolut, vi tar jättegärna en dejt snart! Vi får höras något framöver, vi ska bara vara hemma på semestern så kanske kan få till något redan då :D Och vad härligt att du blivit kaffedrickare ;)

Ta hand om er!
KRAM
Malin ☆

Elin thejas & Junie s Mami

Galet så snygga blir nog ett par sånna sen..

Svar: Ja, visst är dom! Så fina :D
Malin ☆

Åh så fiiiiina!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »