Sommarfin vagn!

God morgon vänner! Babyshop levererar som vanligt snabbt och igår fick jag min beställning med fina accessoarer till våran kära Bugaboo. Vagnen har nu blivit sommarfin med  en solsuflett, ett parasoll och en mugghållare. Visst blev den fin och fräsch? Jag älskar det och vagnen känns nästan som ny på nytt!

Före

Efter

Idag ska vagnen bäras upp till lägenheten så att jag kan rengöra den ordentligt. Chassit med hjul ska in i duschen en sväng och resten ska putsas. Tanken är ju att vagnen ska hålla i många år till och då känns det bra att ta hand om den ordentligt. Är ni duktiga på att hålla era vagnar fräscha och fina?Kommentarer

Sommarfräsch var rätta ordet!! :)
Jag brukar försöka torka av chassit 1 gång i månaden, och sedan så torka ju av den då det behövs, nu står våran vagn uppe i lägenheten och väntar på att få en rejäl genomgång! ;)

Svar: Vad duktig du är! Här snittar vi på rengöring av vagnen en gång per halvår men ska försöka bättra mig :D
Malin ☆

Jättefint!

SNYGG!!! Jag har haft vår vagn i 2.5 år och jag har aldrig gjort rent chassit. Kanske på tiden att göra det. *skäms* Ha en fin dag! Kram

Svar: Haha, ja skäms på dig Ann-Charlotte ;) Nejdå, jag är inte så duktig jag heller, men ska försöka bli :D
Hoppas ni också har en härlig dag!
Kram!
Malin ☆

Fin, fin, fin! Vi är jättedåliga på att rengöra vår, har nog aldrig gjort det om jag tänker efter, haha! Men får kanske ta och göra det innan sommaren än slut iallafall ;D

Puss!

Svar: Hihi, ja vi är inte heller superduktiga, men några gånger jag jar gjort det iaf och ska försöka blir lite bättre på att göra det ännu oftare :D

Snart ses vi - tjiiihoooooooo!
Puss puss
Malin ☆

Malin

Supersnyggt :-) Hade oxå önskat att jag kunde ha en sån snygging till vagn! Vi köpte en Emmaljunga nu till lill tjejen! :-) Nästa barn hoppas jag att jag kan skramla ihop till en Bugaboo :-)

Svar: Hihi, åh, ni blir säkert supernöjda med Emmaljungan också :D
Kram på dig!
Malin ☆

Elin

Tummen upp! =D

Ååå så bra det blev gumman!

Vi fick tyvärr byta tillbaka till den vanliga sufletten då Tilde inte alls tyckte om att solen lyste igenom. Hon vill ha mörkt hon. Men nästa sommar får den nog åka på igen :-)

Är du nöjd med parasollet ? Jag har inte fått mitt på plats än, men kanske ska ta oss sätta dit det, liksom mugghållaren :-)

Kramis!

Svar: Åh, ja jag kan tänka mig att det blir väldigt ljust där inne så det kanske passar bättre när de är äldre och inte sover lika mycket i vagnen :) Jolie älskade de små "fönstrena" som hon kunde kika ut genom, hihi!

Har inte hunnit med att testa parasollet mer än att få upp det på vagnen och fota igår :) Men tror det kommer bli toppenbra i sommar!

Och mugghållaren, ja - sätt på den med detsamma! Kan inte förstå att jag inte köpt en tidigare, haha :D
KRAM!
Malin ☆

Malin

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Såå fin vagn!! :D vad kostar vagnen, utan alla tillbehör ? :)

Svar: Vi beställde våran direkt från Holland och fick då ge drygt 8'000kr inkl. frakt. Köper man de i butik i Sverige kostar vagnen drygt 10'000kr :)
Malin ☆

Så fin!

Jag är urusel på att ta hand om vagnen. Den står oftast ute på altanen och framåt aftonen så får den sol på sig. (jag brukar dock försöka lägga över en filt så att den inta ska blekas) Jag har nog aldrig tvättat av den utan bara borstat bort det där gula dammet (som blir nu i början på sommaren) med handen. Urusel som sagt. Vill helst ha en ny vagn om jag får ett till barn så det kanske är lite (under)medvetet att jag inte tar hand om den :P

Svar: Haha, åh vad jag skrattade när jag läste det här :D Jag gjorde nämligen likadant med min cykel när jag var barn. Var väldigt oförsiktig med den och hoppades varje dag att den skulle bli stulen eller gå sönder så att jag skulle få en ny och snyggare cykel. Det hände dock aldrig, haha :)
Malin ☆

det där blev snyggt :) riktigt somrigt :)

» Karin

Åh så snygg vagnen blev!!! Nu vill jag genast köpa ny sufflett till vår vagn! Vi har en helsvart vagn, svart chassi och svart tyg, tror du det skulle vara fint med en sufflett i off-white??

Gjorde en rejäl rengöring av vagnen i våras, bor i ett nybyggt område så det är en hel del grus och jord här som skvätter upp på vagnen.

Svar: Åh, det blir nog supersnyggt med en offwhite-suflett till en helt svart vagn. SÅ skulle jag vilja ha :D

Du får hojta till om du köper en vit och lägger upp bild på bloggen så jag får se :)
Kram!
Malin ☆

Pernille Kristensen

Jeg skal lige høre dig, er din vogn med grå bund? Altså du ved er klapvognsdelen grå? Jeg har den nemlig i mørkebrun med pink tilbehør men troede man kunne købe sort bund til klapvogn mm, det kan man så ikke fik jeg afvide i dansk butik - det er kun en grå man kan købe og nu synes jeg pludselig også din ser grå ud selvom jeg troede den var sort:-) Håber du forstår mit lidt lange spørgsmål:-D
OG så har jeg fundet en sufflett :-)

Ha en skøn weekend

Klem Pernille

Svar: Åh, nu ska vi se om jag förstår mig på danskan här, hihi :D Vad jag vet så är det bara All Black Edition som har svart bas (tror det är det du kallar "bund") så det stämmer nog som de säger i butiken. Våran bas är grå men med alla svarta tillbehör har den sett ganska mörk/svart ut. Nu där vi bytte till sufletten i Off White blev det helt plötsligt väldigt tydligt att basen är grå :D

Vad härligt att du fått tag i en suflett - tror det blir jättefint att matcha till en brun bas!
Hoppas du får en härlig helg <3

Kram!
Malin ☆

Sandra

Jätte fin!
Jag har själv köpt en Emmaljunga nitro city och vill ha en mugghållare.
Jag tänkte bara kolla om du kanske vet om denna mugghållaren passar även till en emmaljunga, eller är det verkligen specifikt till den vagn ni har?

Svar: Åh, jag tror tyvärr bara att Bugaboos tillbehör passar till just Buggor. Men det finns ju mugghållare till i princip alla vagnar så du hittar säkert en. Clas Ohlsson brukar vara ett hett tips :D
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »