Två olika plankor

Har precis varit ute och spelat in en rad nya träningsvideobloggar. Jag kan verkligen rekommendera er att filma er själva när ni gör olika övningar - det är ett superbra sätt att se fel man gör eller finslipa på tekniken. Jag vill t.ex rätta mycket på mig själv här nedan även om jag vet med mig att det aldrig blir lika bra när jag filmar en övning bara för att visa er jämfört om jag gör övningen och faktiskt tränar och är inne i det. Jaja, nu var det inte det jag skulle prata om. Två olika varianter på plankor: [videofyme id="550750" width="500" height="320"]   Hihi, finn ett talfel i filmen :DKommentarer
» Eleni

Vi träffade på Matte idag på stan och han var ute och letade efter en bortsprungen Malin & Jolie, hihi. Tråkigt vi missade er :)

Tabata tycker jag var jätte kul och det känns verkligen efteråt. Så jag gillar det mycket! :) Skulle vara jätte kul att träna tillsammans någon dag :) Kramar <3

Man blir så peppad av dig!! I höst blir det jag som kommer att träna och göra plankan ;) hihi.. Men nu skall jag i lung och ro försöka njuta av graviditeten och sommaren! :)
Hoppas du också njuter med din fina familj, och precis som du skrev tidigare idag, så blir bloggarna en aning lugnare under sommaren lika så läsare! :) Huvudsaken du uppdaterar då och då!!

Ha det fint!
KRAM

Svar: Det gör du så rätt i Valeria!

Här räknar vi ned till semestern nu - en vecka kvar sen är vi lediga och ska njuta tillsammans hela familjen :D
Kram och ta hand om dig, familjen och bebis i magen <3
Malin ☆

Sara

Har läst din blogg ett tag men detta är första gången jag kommenterar (bättre sent än aldrig, hehe).
Nu vet inte jag vad du jobbar / har jobbat med tidigare, men när jag ser dig i dina videor (träningsvideor) så tänker jag att du borde utbilda dig till sjukgymnast...
Jag är nämligen själv sjukgymnast och ser flera bra egenskaper hos dig som skulle passa bra som sjukgymnast. Det jag tänker på är både det uppenbara, ditt träningsintresse. Men också din pedagogik. En stor (kanske den största delen) av vårt yrke är att motivera och utbilda patienter.
Nu känner ju inte jag dig alls, men det var en tanke.
Annars tackar jag för en bra blogg. Fortsätt i samma anda!

Svar: Men TACK Sara vad fina ord du sprider. Det värmer att höra från någon som är utbildad/har koll på ämnet! Jag har faktiskt aldrig själv tänkt tanken sjukgymnast men däremot tänkt mycket på att vidareutbilda mig inom träning/hälsa på något sätt. Dock vet jag inte vad/hur ännu. Sjukgymnast låter minst sagt lockande nu när jag tänker på det :)

Kram på dig och tack för att du läser min blogg!
Malin ☆

Rosanna

svansen?:D talfelet??

Svar: Svansen = svanskotan :D

Jag säger "ju enklare mellan benen ju lättare blir det" eller något sådant. Det ska givetvis vara ju bredare mellan benen ju enklare blir det :)
Malin ☆

jessica

Kanske jag som är helt knäpp här men vad menar du med 3*1 på 2? Jag fattar 3 gånger 1 minut, men inte det med 2? Menar du att man skall göra 3*1 två gånger kanske? :)

Svar: Hihi, nu tror jag du bott för länge i norge Jessica och tänker på norska :D 3*1 minut på TÅ inte på två! På tårna skulle jag nog sagt om det ska vara korrekt :)
Kram <3
Malin ☆

Emma

Tack för inspirationen! Idag pressade jag mig att stå 10 sekunder längre än vanligt, tack vare din peppande träningsvideo:)

Svar: Åh vad härligt att höra Emma :D
Malin ☆

Plankan is da shit ;) hihi

Måste säga att jag är grymt imponerad av dig! Vilken styrka du måste ha i kroppen, helt otroligt! Trände du mycket innan du fick Jolie och under graviditeten? Vet ju att du hade/har problem med foglossning.
Duktig är du i alla fall och en bra förebild. Skönt med någon som visar bra övningar och peppar istället för att tjata om vikt och mat hela tiden.

Svar: Innan jag fick Jolie tränade jag fast på ett helt annat sätt än nu. Under graviditeten tränade jag i princip ingenting pga jag var så dålig med in foglossning. Så min styrka har jag byggt upp efteråt :)

Superskoj att du gillar mina träningsinlägg, TACK!
Malin ☆

Den sista plankan gör jag alltid! Den är grym och ger resultater. Eller den när du tar motsatt ben mot armbågen!

Svar: Ja, visst är den härligt jobbig? Älskar den :D
Malin ☆

Man blir så peppad av dina videos! Tack Malin!
Låter kanske knäppt men du är som en förebild.
Hoppas ni får en fin midsommar!

Svar: Tack Sara, det värmer att höra <3 Önskar dig och fin fina familj detsamma!
Stor kram!
Malin ☆

» Lena

Vi körde nån form av plankan idag på gymmet, sådan som man ska göra plankan, sedan sidoplankan, vanlig planka osv.. Tungt! Haha.
Tror jag hörde var talfelet var, den där bredare, desto lättare meningen? :) Eller ja, "bredare" fattas i meningen hihi :)

Svar: Åh, vet hur du menar, det är tungt :D Hihi, helt korrekt med mitt "talfel" säger helt tokigt där ;)
Hoppas du får en härlig midsommar imorgon Lena!
KRAM
Malin ☆

Ju enklare desto lättare är i och för sig helt sant ;-) Hihi! Tycker att du är så himla bra på att förklara och inspirera. Håller med om det nån skrev tidigare om att du verkligen skulle passa som sjukgymnast eller liknande. Skulle lätt välja att gå till dig och känna förtroende. Kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »