Silkesdroppar

När jag var hos frisören sist fick jag lite "skäll" för att jag slarvat med rätt produkter till mitt hår. Jag vet att det är A och O med bra produkter när det kommer till hårvård men under det här året som föräldraledig så har en del grejer fått prioriteras bort. Hur som helst - eftersom mitt hår var så pass slitet så kände jag att det nu var dags att ta tillbaka hårvård på priolistan och först ut fick dessa silkesdroppar bli. Nu har jag använt dem en vecka och jag ÄLSKAR dem och vill därför såklart tipsa er om dessa godingar :)

Jag köpte min flaska hos salongen men nu ser jag att den finns till nästan halva priset här!
Kommentarer
Anonym

Kan verkligen rekommendera Lyko, alltid bra priser och snabba leveranser. Köper alltid från dom sen snart 1 år tillbaka. Kanonpriser jämnfört med frissan.

Svar: Ja, nästa gång ska jag beställa därifrån jag med :) Gäller ju dock att veta vad man ska ha och då är det bra med frisörtips första gången, iaf för mig som inte är någon expert på ämnet ;)
Malin ☆

Lena - Mamma till tre

Dum fråga kanske men vad är det bra för? Alltså är det vårdande eller mer styling? :)

Svar: Det är vårdande för håret! Blir helt silkeslent, ser fräscht & friskt ut, glansigt - ja allt :D Fungerar även som värmeskydd!
Malin ☆

Den är verkligen jättebra!!

» Ika

Åh vilket bra tips! Perfekt när det finns för halvs priset också :) imorgon gör jag nog en beställning, hihi.

Svar: Hihi, ja halva priset gillar vi :D
Malin ☆

[...] återigen även tipsa er om silkesdropparna från Lanza som jag bloggade om för ett tag sedan. De är verkligen underbara och gör mirakel för [...]


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »