Dagens Malin&Bebisgos!

Vi har strålande vacker väder idag och värmen smyger sig sakta men säkert på. Åh, kan det vara så att sommaren äntligen har kommit? Jag håller tummarna stenhårt för det - sommar och sol ger så mycket glädje och energi! Min fina vän Sara blev mamma för drygt tre veckor sedan och idag ska vi få träffa hennes lilla Tilde för första gången. Jag har ju sett på bilder att Tilde har lika mycket hår som Jolie hade när hon föddes så redan där har mitt mammahjärta smält. Åh, detta ska bli så mysigt och jag längtar ihjäl mig trots att det bara är ett par timmar kvar nu, hihi :)

Dagens jag - Klänning & Väska från Gina Tricot. Boots från Din Sko. Koftan hoppas jag att åker av utomhus och solglasögon ska på!

Puss & kram från mig!
Kommentarer

Åååh, jag vill meeeeed!!! Pussa Tilde en extra gång från oss och krama på dom båda <3

Puss & Kram

Svar: Hihi, det ska jag göra hjärtat <3
Puss!
Malin ☆

Åhh, visst är det SÅ HÄRLIGT!!! 25 grader blir det här senare under veckan om man ska tro yr, nu "bara" 20, åh så härligt det äääär :D

Och snart ses vi <3

Puss

Åh vad mysigt! Tilde ser såå söt och go ut :)

Svar: Hon ÄR så gooo och söööt så att jag dör, hihi :)
Malin ☆

åh mysigt med bebisgos :) hihi...

fin du är! Som alltid!

» Lotta

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Men åh, koftan var ju jättefin! Från?!

Svar: Åh, missade den men den är också från Gina Tricot. Dock har den många år på nacken :)
Malin ☆

Helene

Hej, jag förstår om du tycker att det här låter konstigt nu. Men jag har varit på jakt efter en sån där fransväska som du har. Jag vill jättegärna ha den när jag har skolavslutning i skolan. Så min fråga är om jag möjligtvis skulle kunna få köpa din? Jag är beredd att ge 250 kr för den. Tack på förhand :)

Svar: Åh, näe jag älskar min väska så den är tyvärr inte till salu :) Men jag köpte det för cirka en månad sedan för 300kr hos Gina Tricot. Har du kikat om de inte finns kvar där?
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »