Jysk - En guide till god sömn!

Hej vänner! Kommer ni ihåg att jag har varit med och testat olika kuddar för Jysk räkning? Nu är alla kuddar testade flera gånger om och jag har en liten recension åt er. Jag hoppas att den kanske kan hjälpa er att hitta en ny favorit. Ni får gärna hojta till om ni undrar över något! Betygen grundar sig på min egen upplevelse av kuddarna i kombination med priset. Toppbetyget är fem Z:an. Undrar ni vad Z står för så är det "Znarkningar" och min käre man tar åt sig äran för det ;) Kudde Nr.1: Dunkudde Pris: 899kr Betyg: Zz Produktbeskrivning finns HÄR Denna kudde är otroligt mjuk och skön och jag kan tänka mig att den kan bli en favorit hos alla som sover på mage. För mig som oftast sover på rygg eller sidan blev kudden lite för mjuk och därmed väldigt platt när huvudets tyngd tynger ned den. Ingen favorit som sovkudde hos mig men fungerar toppen som extrakudde att ha över en annan kudde när man vill komma upp lite vid t.ex kvällsläsning. ♦ Kudde Nr.2: Kudde med memory-skum (Mattias favorit!) Pris: 649kr Mitt beyg: Zzz Mattias betyg: Zzzzz Produktbeskrivning finns HÄR Denna kudde formar sig efter huvudformen med hjälp av kroppsvärmen och ska därför vara ett optimalt stöd för nacken. Jag upplevde den hård och en aning obekväm när jag lagt mig men när jag väl somnat sov jag otroligt bra på den. Jag kan tänka mig att detta egentligen är den bästa kudden för mig som har lite problem med nacken men jag har lite svårt för den här typen av material. Mattias däremot älskar den och sover numer alltid på den. ♦ Kudde Nr.3: Formskum Min favorit! Pris: 299kr Betyg: Zzzzz Produktbeskrivning finns HÄR Denna kudde är min favorit av de fyra. Den påminner mycker om kudde nummer ett men sjunker inte ihop på samma vis då den har en annan fyllning. Den är mjuk och skön utan att vara för mjuk. Passar perfekt för mig som rör mig mycket och har olika sovställningar. Stor tumme upp! ♦ Kudde Nr.4: Natur kombinerat med space-teknologi Pris: 1099kr Betyg: Zzzz Produktbeskrivning finns HÄR Sist ut i testet var denna kudde. Jag skulle vilja säga att den är en kombination av kudde nummer ett och kudde nummer fyra. Denna var nära att bli min favorit men var aningen för mjuk för min smak för att ta placering nummer ett. Är du på jakt efter en mjuk och fluffig kudde är detta kudden för dig! ♦ Som ni märker är det jag recenserat i första hand kuddens mjukhet/hårdhet och hur den formar sig. Alla fyra kuddar känns väldigt fräscha och "andas" bra vilket är viktigt för mig. En huvudkudde ska kännas sval hela natten och det gör dessa! Hoppas denna lilla recension kan hjälpa er något :) Kvällskramar från mig och SOV GOTT ♥Kommentarer

Bra att läsa, ska ha det i tankarna när vi ska köpa nya kuddar :D

Svar: Hihi, ja, min favorit är på kampanjpris nu så jag tror jag ska passa på att köpa en till :D
Malin ☆

Ellenor

Åh, nu vill jag oxå ha alldeles nya sköna kuddar ju! :-) Godnatt!

Svar: Hihi, faktiskt såå lyxigt med nya kuddar! Det är en sådan där grej som kanske inte varit så högt på prio-listan men som jag nu inte kan förstå att vi skjutit så länge på. Hoppas du sov gott med :)
Malin ☆

Tina från Östersund

Juliaresan.se, gå in och bli berörd!

Svar: Absolut, såg att Madeleine bloggat om den redan. Får kanske hänvisa mina läsare dit :) Tack för tipset!
Malin ☆

Haha kan vara svårt att ge en rättvis bedömning från en småbarnsförälder som vaknar upp 711 ggr natten;-)

Jag blev väldigt sömnig av ditt inlägg, skicka hit en kudde - vilken som! zzzzZzzzzz


Puss

Anonym

En liten nyfiken fråga... Du kallar alltid Mattias för din man, inte karl, gubbe, sambo eller pojkvän mm... Är ni gifta?? Har jag missat det?

Svar: Nej vi är inte gifta. Han är ju en man och han är min man ;) Se det som en förkortning av fästman ;)
Malin ☆

» Lena

Vad nice att få testa på kuddar :) Znarkningar, bra det där haha ;D Jag har en liknande som den med memory-skummet. Jag gillar upphöjningen som är där vid nacken.
Kramar :)

Svar: Ja, riktigt lyxigt att få testa olika kuddar :D Jag måste nästan testa den med memory-skum igen. Kanske är en vanesak?
Kram!
Malin ☆

Vet inte om du fick behålla dom men jag såg att din favo kudde är på rea nu för 150 kr


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »