Rosa burk

När jag såg den rosa burken med energidryck på butikshyllan igår var jag bara tvungen att köpa hem den för att testa. Hade hoppats att den skulle vara ett fräschare alternativ för t.ex Red Bull men det var den tyvärr icke. Söt och sliskig upplevde jag den som! Ingen större skada skedd då jag aldrig dricker energidrycker i vanliga fall men det hade ju varit skoj om den blev en hit så jag fick gå runt med en rosa burk i handen hela sommaren, hihi :) En detaljbild + suddig dagens på mig. Jag dras lite mer mot det klassiska igen fast med inslag av bohemstilen. Tror jag börjar hitta hem i min stil igen. Skönt! Söndagskramar ♥Kommentarer

Vad söt du är :-) Det vore inte dumt med en rosa fin burk ;-)
Kramis!

Fast burken var söt - och du också :-)

Kram på dig!

Svar: Hihi, detsamma kära du :D
Kram!
Malin ☆

Jag har den burken hemma för den låg i någon goodiebag. Är inte helt förtjust i dessa energidrycker och låter den mest stå och se snygg ut :)

Kram kram

Svar: Haha, så kan man också göra :) Jag är ingen tedrickare men har burken från ChillNorway (som vi fick i goodiebagen) ståendes bara för att den är så snygg. Så jag är med dig på den ;)

Kram!
Malin ☆

sv: Tack vännen! Har fått en personlig mail redan, samt mailat dom samt skrivit i formuläret haha. Plus att herrn bakom min bloggportal pratat med honom. Men tror inte dom jobbar helg, för det är inte fixat än. Så FRUSTRERANDE! iiih. Har ju följare på 5-6 olika adresser haha.

skulle nog undvika allt sådant. bättre att dricka vatten, även om flaskan var fin ;) Borde varit skruvkork kunde du ju haft den som vattenflaska =)

Svar: Haha, ja det är såklart alltid bättre att dricka vatten men ibland vill man (jag) i alla fall "fuska" med annat :)
Malin ☆

SnyggMalin! Du var iaf snygg tillsammans med burken, hade ju varit ett plus om innehållet varit gott.... men huvudsaken var ju att den var snygg ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »