Säker träning

Hej godingar! Som jag sagt flera gånger förrut så är det något speciellt med utomhusträning. Det ger verkligen dubbel energi! Ikväll körde jag ett pass uppe i Fagerdalsparken för att testa olika övningar till Mamma Boot Camp. Det är nämligen i den parken jag kör MBC så jag gillar att själv träna där för att hitta inspiration. Dock blir det ganska "hackig" träning när olika övningar ska testas, jag ska se hur många repetitioner det är lagomt att ligga på och hur lång tid man orkar köra. All träning vi kör på Mamma Boot Camp är säker träning för den nyblivna/otränade mamman. Likaså är det med övningarna jag lägger upp i bloggen - står det inget annat så är det BRA övningar för mammakroppen. Dock gäller som alltid att man ska lyssna på sin egen kropp och vad som känns bra. Som jag brukar säga till mina MBC-mamas: Det får gärna kännas ordentligt i musklerna men i leder ska det inte göra ont!Kommentarer
Linn

Vilket underbart fint kort på dig Malin! :)

Svar: Åh, tack Linn <3
Malin ☆

» Maria

Fina fina du! :)

Svar: <3
Malin ☆

Tack för all info! :D
Fina du! <3

Svar: Hihi, varsågod :D
Kram på dig <3
Malin ☆

Annica

Tack för en härlig blogg med bra blandning =)
Tänkte bara kolla med dig om du har några bra tips på övningar man kan göra som gravid? Jag är själv gravid i v 23 och har börjat få problem med blygdbensfogen. Jag har en motionscykel hemma som jag brukar använda och det funkar bra, tyvärr är det värre med promenader då det förvärrar saken =( Kör även övningar för armar och bröst med hyfsat lätta hantlar samt knäböj, höftlyft och några andra övningar som går bra att göra trots foglossning. Men hur kan man träna musklerna i nedre delen av ryggen? Och kan man träna magens muskler på något vis?
Tacksam för svar! =)

Christina

Hej, :) Jag gillar verkligen dina peppande inlägg om träning, både i skrift och video! skitbra för mig som precis har börjat komma i gång och träna och som fortfarande är lite ny! Så tack för kanonbra peppning och tips!

Svar: Tack Christina vad glad jag blir! Så härligt att höra att mina tips kommer till användning :)
Kör hårt!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »