Samsung Galaxy Note

Jag tänkte berätta lite om Samsung Galaxy Note som jag hade den otroliga turen att vinna förra veckan. Först visste jag inte riktigt vad  det var jag vunnit - en telefon eller en surfplatta? Svaret skulle jag vilja säga är en kombination av dem båda. En väldigt stor telefon eller en väldigt liten surfplatta :) Då jag är så kär i min iPhone och aldrig kommer att överge den så kommer jag att använda min Samsung som en surf/bloggplatta. Jag tycker att iPhonen är lite väl liten att blogga från så Samsungen kommer bli det perfekta komplementet. Jag har redan upptäckt att Samsungen tar grymma bilder (för att vara en telefon) och är väldigt enkel att använda och lära sig. Rekommenderas till alla som är på jakt efter en liten och smidig surfplatta att ha i väskan. Stor tumme upp!

Här ser ni hur stor den är jämfört med min iPhone. Fredrik, killen på Telia, hävdade dock att det är vanesak och att den fungerar utmärkt även som just telefon. Får se om jag blir kär och trillar dit, hihi ;)
Kommentarer

Snygg! :)

Vilken tur du har jag vinner aldrig någonsin något.
Tänk vad det är lustigt med telefoner förut försökte alla skapa en så liten telefon som möjligt och ju mindre destå dyrare och nu är det tvärt om.

Svar: Åh, ja det var verkligen tur :D Hihi, du har helt rätt - förr skulle det ju vara så litet det bara gick. Jag saknar iof de små smidiga telefonerna med lucka men skulle aldrig klara mig utan min iPhone ;)
Malin ☆

Vi fick med en sån när vi köpte våran tv :-) Dock ligger den bara och skräpar! Kanske skulle ändra på den ;-)

KRAMIS!

Svar: Hihi, men Saaaara! Klart ni måste använda den. Perfekt bloggistelefon från alla picknickar vi ska i sommar :D

Kram!
Malin ☆

Men vilken vinst!! Jag är en riktig samsung fantast när det gäller telefon! Jag har en galaxy SII som jag är super nöjd med men förstår att note funkar bäst som en blogg och surfplatta då den är större än en "telefon" :-) Jag skulle aldrig klara mig utan min ipad, använder den till allt! Har till och med fixat word till den! :-D

Svar: Ja, en riktigt härlig vinst :D Åh, en iPad är en dröm för mig! Men denna kommer garanterat att bli välanvänd den med under sommaren :)
Malin ☆

» Lena

Snygg! Och smidigt med en mindre surfplatta :) Verkar lite stor som telefon när man jämför med iphonen hihi. Samsung in my <3 haha. Längtar tills jag får Samsung Galaxy S3an i min hand.

Kram

Svar: Hihi, ja jag tycker också den verkar stor som telefon men att blogga ifrån är den perfekt :) Förstår att du längtar, då får du joina Instagram :D

Kram!
Malin ☆

[...] efter att ha gjort senaste uppdateringen? Fungerar inte alls för mig längre… Tur att jag har två mobiler och bara gjort uppdateringen på den ena än så [...]


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »