Svar - Personligt

Hej vänner! Då kör vi svaren från frågestunden del.2 - denna gång är kategorin personligt. Jag ber om ursäkt för att svaren dröjt något - resan till Åre kom emellan. Svaren från del.1 hittar ni här om ni är nyfikna!  Hur länge har du och din andra hälft varit tillsammans? Jag och Mattias har i höst varit tillsammans i fem år. Den 6 maj är det dock på dagen 6 år sedan vi träffades allra första gången ♥ Hur träffades du och din kille? Vi träffades på en personalfest på vår gamla arbetsplats i Åre. Datumet var den 6 maj 2006. Har en fråga om era förlovningsringar, är det silver eller vitguld? Och hur tänkte ni när ni valde, tänker på hållbarhet.. Och jag vet ju att din man överraskade dig, vilken bra smak han har! Din ring är verkligen jättefin, eller va du lite inblandad kanske? Våra ringar är i vitguld.  Vi tänkte nog inte så mycket angående hållbarhet - ingen av oss ville ha guldfärgade ringar utan då kändes vitguld som ett bra alternativ. Även om jag blev överraskad så hade jag ett litet finger med i spelet, ja ;) Cirka ett halvår innan han friade hade jag visat en bild på min drömring - dock trodde jag aldrig att han skulle minnas det! Om du vill gifta dig, hur ser ditt dröm bröllop ut? Jag vill gifta mig i kyrkan med alla släkt och vänner närvarande. Ett riktigt prinsessbröllop med en stor fest efteråt :D Vad jobbar din sambo med? Han jobbar som labassistent på en forskningsavdelning hos SCA + gyminstruktör på ett gym här i Sundsvall. Vill ni bo kvar där ni bor nu eller är ni sugna på att flytta till större/hus? Vårt mål är att flytta till hus/radhus så snart som möjligt!

Min förlovningsring - Mattias är helt slät.

Vad tycker du om Sundsvall, är det en bra stad där ni trivs? Jag trivs jättebra i Sundsvall och tycker det är en härlig stad med mycket personlighet. Allt finns här samtidigt som det inte blir för stort. Sedan är det ju klart att man alltid jämför med vart man kommer ifrån men för oss är det en perfekt stad.

Har du hört någonting/ har egen erfarenhet om/av universitetet, vet du om det är bra eller mindre bra? Tyvärr har jag ingen erfarenhet alls om Mitthögskolan som finns här. Dock har jag hört på nyheterna att det är en väldigt populär och bra skola så jag hoppas för din skull att det stämmer :)

Skulle du kunna tänka dig att flytta från Sundsvall? Typ till Dalarna? Haha, för dig Maria skulle jag flytta till världens ände ;) Jag tror Sundsvall är stället vi kommer bo på en lång tid framöver men man vet aldrig...

Vad heter du på instagram? Jag har inte Instagram. Rädd för att bli beroende av yttligare en grej. Blogg, Facebook och Twitter får räcka :)

Vad är din favoritmat? Oj, det finns mycket men ska jag välja något får det nog bli Sushi!

Vad äter du till frukost? Väldigt olika - ägg, mackor, gröt, kvarg!

Hur ser dina framtidsplaner ut? De allra närmaste planerna är att hitta ett jobb till hösten som jag kan kombinera med mitt företag. Sedan har jag många planer för framtiden men det får vi ta då :)

Vad vill du jobba med efter föräldraledigheten? Ekonomi/Administration.

När flickan börjar på dagis, vad ska du jobba med då? Eftersom vi flyttade sent i graviditeten och jag då fick säga upp mig har jag inget jobb att återgå till. Jag hoppas dock på att få ett nytt jobb inom ekonomi/admin till hösten.

Vilket är ditt drömyrke? Oj, jag vet inte! Men det skulle vara otroligt roligt att få jobba med sociala medier hos något större företag. Använda min kunskap inom området och hjälpa till att utveckla :D

Drömresemål? LA tusen gånger om! Jag ÄLSKAR The Hills och måste bara dit en gång i mitt liv, hihi :)

Vad är det du pluggar till? Jag har läst kurser via NTI för att förbättra mina chanser till jobb i höst. Just nu är jag dock klar med alla kurser och har en paus men till sommaren är tanken att jag ska läsa några till.

Nej, nu får det räcka med svar för idag. Vi har två delar kvar - en om träning och en om Jolie. Tycker ni att det är intressant att läsa så jag ska skriva de två sista delarna med? Jag gör det så gärna - bara undrar :)

Stor kram!
Kommentarer

Ja klart jag vill läsa :)

Svar: Vad bra, då kommer fortsättningen med :)
Malin ☆

» Eva

Absolut.

» Maria

Hej!
Jag måste fråga om "putsduken" du köpte på Guldfynd fungerade på era ringar i vitt guld?
Kram

Svar: Visst såg man lite skillnad men jag skulle inte kalla det en mirakelduk. Dock blev duken väldigt smutsig när jag putsade så jag antar att det var välbehövligt ändå ;)

Kram!
Malin ☆

Tess, mamma till Ella.

Ja vi vill läsa :)

Svar: Vad bra - då ska jag svara på det sista också :D
Malin ☆

Jaaaaaa, det vill vi <3

Svar: Hihi, du som redan vet allt och lite till <3
Malin ☆

Marie

Klart vi vill läsa mer! :)

Svar: Wiieeeee så bra :D Då kommer det mer!
Malin ☆

Absolut intresserad av att läsa mer!:) kram

Svar: Vad kul Anna! Mer är på väg :)
Kram!
Malin ☆

Elin

Roligt att höra hur ni träffades, romantiskt med ringarna! Måste bara få dela med mig lite, på Albins dopdag mitt under fikat ställde sig Jerry upp och höll världens romantiska tal och friade! :) jag var inblandad i val av ring dock så liten aning hade jag, men ack vilken dag att minnas!! :)

Svar: Jag missade att svara på denna Elin men det låter jätteromantiskt <3 Jätteskoj att du delar med dig :)
Malin ☆

Vilken otroligt fin förlovningsring du har gumman!
blir det stockholm i helgen? och mammablogg galan?
KRamar

Svar: Men gud gumman, glömde helt av att svara på denna... Ingen MB-gala för mig i år. Ångrar mig nu då det verkar vara många bloggare där jag velat träffa. Nästa år åker vi dit tillsammans du och jag tycker jag :D

Puss & kram!
Malin ☆

» Lena

Förlovningsringen är så fin :D NI är så fina! Och klart vi vill läsa mer :) Kramar

» Ika

Ja klart jag vill läsa svaren :)
Förresten, så himla fin ring!

Svar: Tack Ika :) Fler svar är på gång!
Malin ☆

Din förlovningsring är så fin! Får man fråga vad den heter? :)

Roliga frågor, och jaaaa, jag vill läsa mer! :)

Kraaam!

Svar: Ingen aning om vad ringen heter, om den heter något, hihi :) Men här hittade jag en länk till den http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=170&articleNo=0338392&attributeType_4=&attributeType_2=&attributeType_1=445&productType=1&priceRange=&&step=3&articleNo=&articlesPerStep=8&search=Visa+resultat+%3E%3E%3E

KRAM!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »