The White One

Åh, jag älskar vita tänder och tycker att det är så fint. Ni vet ett leende som Andreas Carlsson á la Hollywood i Idol? Vem smälter inte av det, hihi! Okej, nu överdrev jag en smula här men ni förstår säkert poängen. Hur som helst - tidigare har jag blekt mina tänder hemma en gång. Det är nog över tre år sedan nu och effekten syns knappt längre därför är det nu dags igen. Jag ska denna gång testa "The White One" och jag hoppas resultatet blir bra! Visar er gärna före och efter om ett par veckor om ni vill?

Jag körde på hela kitet med tandblekning, tandkräm och UV-lampa. Lika bra att gå all in ;)
Kommentarer

Åh vad kuuuul!! Jag vill också bleka mina tänder, men de är SÅ dåliga med superlätt att få hål, behöva rotfyllas och är bara dumma, så jag törs inte, inte ens hos tandläkaren :(

Puss puss

Svar: Hihi, ja väldigt ytligt men det får man väl vara ibland? ;)

Ja, då är det nog dumt, står tydligt att man absolut inte får ha hål om man ska testa hemma. Jag är en sådan turgubbe som aldrig haft en hål i hela mitt liv. Så tacksam för det :)

Puss!
Malin ☆

Jag vill gärna se före och efter bilder.
Jag har blekt övre tandraden hos tandläkaren en gång för cirkus 10 år sen. Blev jättebra!
Men det är ju så dyrt. Så om det funkar med "hemmafix" är det ju toppen!
Kramar

Svar: Absolut, återkommer med bilder och någon slags recension :D Att göra det hos tandläkaren vore ju en dröm men som du säger kostar det på tok för mkt ;)

Hoppas ni haft en bra dag Anna!
KRAM
Malin ☆

» Emma

Jag har också funderat på att testa bleka så du får hemskt gärna dela med dig av resultatet så jag vet om det är bra eller inte :) före och efterbilder vore kul!

Svar: Absolut! Förebilder är nu fotade, hihi :) Återkommer i saken om ett par veckor!
Malin ☆

Ja rapportera gärna! Hur lång är varje behandling?

Svar: Två gånger om dagen i två veckors tid :) Man penslar på tänderna, låter det torka i 30 sek och sedan får man inte äta eller dricka på 30 minuter. Superenkelt vilket är skönt :) Återkommer med rapport om resultat om ett par veckor!
Malin ☆

Har själv provat i dagarna två nu, nåt som jag vann på en bloggfest. Tycker dock inte att det är helt lätt. Får prova några dagar till och se om jag märker någon skillnad.

Svar: Åh, har också testat i två dagar och tycker denna är så enkel! Sist var det skenor och sådant jag trasslade med, nu är det bara att pensla på :) Hoppas att resultatet blir bra med!
Malin ☆

» Lena

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Ja, gärna en rapport om det sedan! ;) Vill själv bleka tänderna lite, men såg där uppe i kommentarerna att man inte får ha hål.. Har typ samma situation som Madeleine. Dumma tänder som får hål haha :( Lycko dig att du aldrig haft hål :)

Hur har det förresten gått med den där baby foot du skrev om för någon vecka sedan? :) Kramar

Svar: Usch vad jobbigt med hål :( Jag har som sagt haft riktigt tur på den biten. Peppar, peppar :D

Baby Foot fungerade toppenbra! Ska skriva ett inlägg om det ikväll eller imorgon tänkte jag :)
Kram!
Malin ☆

Åh vad skoj! Skulle med vilja göra det. Men vågar mig inte på det. Har nämligen en lagning och de säger de kan bli missfärgat då. Kanske inte så snyggt. Så bättre att låta bli och skrubba extra noga istället. Eller något :D
Kramar

Svar: Åh, jag har dålig koll på hur det fungerar, vet att man inte ska ha hål men lagade hål har jag inte hört något om. Men det är nog klokt att avstå eller rådfråga tandläkare först :)
Kram på dig!
Malin ☆

Vill också absolut se före och efter;) är också själv sugen på att bleka mina tänder. Vad kostade det?

Svar: Hihi, då ska vi ordna det :D Jag tog den "starka" tandblekningen och den kostar 299kr. Lampan och tandkrämen är egentligen inte ett måste men jag kände att jag ville köra på allt när jag ändå skulle testa :)
Malin ☆

Malin Malin!!! Som tandhygienist måste jag gå in med varning!
Tandblekning är otroligt skadligt för tänderna, man bleker emaljen som redan är tunn och dessutom aldrig återbildas, när det egentligen är dentinet under som avgör vilken nyans tänderna har. Allt handlar om att tänderna missfärgas och blir svagare och dentinet kommer fram mer och mer ju mer man skadar emaljen. Att bleka skadar emaljen massor och i långa loppet är det bara vansinne eftersom det gör dentinet än mer framträdande.
Inte lätt att förstå min förklaring kanske men jag vill verkligen höja ett varningens tecken för tandblekning. Särskilt om man inte gör det hos legitimerad och kunnig tandvårdspersonal.

Tänk en gång extra. Puss från tandhyggan :)

Svar: Hihi, åh, misstänkte att någon skulle komma med några kloka ord ;) Jag är så dum där, tänker att det finns tusen andra grejer som säkert är mycket värre, MEN jag tar med mig dina ord och ska tänka på dem.

Puss på dig finis <3
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »