Fotografering

Tunika & Leggings från Lindex

God morgon sötisar!

Precis lämnat en trött men glad tjej på förskolan där de idag ska ha fotografering. Åh, jag längtar tills vi får se bilderna samtidigt som det känns läskigt på det sättet att våran lilla tjej helt plötsligt blivit våran stora tjej och det blir på något sätt så verkligt när man får se det på ett förskolefoto. Så stor men ändå så liten och så liten men ändå så stor ♥

Dagens outfit på lillhjärtat är kläderna ni ser ovan, visst är de söta? Ska se om jag kan fånga henne på bild i eftermiddag, om kläderna fortfarande är rena då vill säga hihi, annars får ni säkert se en sneak peek av fotona när vi fått hem dem.

Puss & kram!
Kommentarer

Just dom där korten från förskolan var något jag verkligen såg fram emot. Perfekta julklappen till mor- och farföräldrar. Men nej, det ville inte förskolan lägga pengar på. Barnen blir tydligen otroligt stressade över att fotografen är där och det stör deras rutiner. Så jäkla trist!

Hoppas det går bra för J och att hon inte kommer hem med magsår ;) Jättefina kläder!

Svar: Om fotografen stressar barnen är det fel fotograf. Jag har fotat massor av barn (inte på dagis men ändå) och jag har aldrig märkt av stress och det har inte föräldrarna heller.

Gruppfoto måste ju inte va "ni sitter på golvet, ni står på bänken, du sitter i frökens knä" som när jag va liten. Gruppfoto kan ju vara att man fotograferar barnen under en utflykt, när de har sångstund eller när alla hjälps åt med en lek utomhus. Gör man fotograferingen till en lek är den just det, en lek, och bilderna är sekundära. Det är viktigt :)
Malin ☆

Söta kläder :)

Sama

Hon kommer vara så fin i sina nya kläder:) Men får kanske hoppas att de fotar under förmiddagen, annars kanske de vita byxorna inte är så vita längre;)

Svar: Hihi, ja, de skulle fota de yngsta barnen (som Jolie tillhör) direkt nu på morgonen då dom är pigga, glada och har rena kläder :D
Malin ☆

Men vilka fina kläder! Älskar färgen på tunikan och de prickiga leggingsen är ju så himla söta!
Jag tror Jolie kommer bli jättefin på bilderna, vore ju väldigt konstigt annars så himla söt och fin som hon är <3

Kram

Åh vilka söta kläder. Min lilla ska à kort imorgon. Vill också köpa nytt men hinner nog inte det, typiskt! Ha en fin dag!

Så fina kläder! Hoppas korten blir bra :)

Anna

Hej Malin:) visst är de läskigt vad stora de blir... vi har redan haft fotografering och vi har fått korten oxå:) de var så kul att få de första förskole korten:)
Kram Anna och Felix i Järpen

Men åh så himla fina! Hoppas vi att J bjuder på ett härligt leende också ;)

Supersöta kläder till supersöt tjej! Hoppas hon vill vara med på bild (men hon borde ju vara van...? hihi) puss!

» Eva

Vi fick hem förskolefotot för ett par veckor sedan och porträttet blev fint, även om bilden kändes lite fixad och ljuset lite skumt. Gruppbilden hade de tagit utomhus, påbylsade i ytterkläder, och det tyckte jag inte var lika kul. Men Stella har i alla fall en bild med alla kompisar att titta på :-)

Kul med fotografering! På måndag är det dags för min stora tjej. :-)

» Lena

Åh vilka fina kläder! Tunikan är alldeles underbart fin på alla sätt :)
Kram:)

Oj va söta :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »