Fredag - Fredag

20121116-180136.jpgFredag till Fredag på Instagram!

Ja, hörrni, fredagskväll igen och denna vecka har liksom de flesta föregående bara sagt svisch, svisch. Jag har redan parkerat mig i soffan och har inga planer på att lämna den på många timmar, hihi!

Jolie ramlade nyss här och slog i huvudet lite lätt och sa då "Aj, aj, Jolie ont i håret" fast med hennes språk låter det mer "Aj, aj, Joji ont håje" :) Älskade lillskruttan! Nya ord har ploppat upp under en längre tid nu men på slutet har hon börjat satt ihop dem i korta meningar, på sitt eget vis såklart, och det är så himla häftigt! En papegoja är hon också nu för tiden, härmar alla ord hela tiden så det gäller att passa tungan här hemma även om, åtminstone jag, aldrig svär så kan man ju ändå säga mindre lämpliga saker ibland.

Dessa små ord om denna otroligt häftiga och underbara resa som vi som föräldrar gör tillsammans med våran älskade Emma Jolie får avsluta denna bloggfredag.

Trevlig kväll kära ni ♥
Kommentarer

Mysiga bilder på er <3

Ha nu en skön kväll med familjen, kram!

Svar: Tack vännen <3

Hoppas ni får en härlig helg!
KRAM
Malin ☆

Matilda

Hej!
Jättefina bilder! Jag har en fundering kring de där lysande/glittrande hjärtanen, (om det nu är hjärtan), som är på några utav bilderna. Hur får du dit dom? :) finns den "finessen" på instagram? I så fall har jag missat den helt ;) vore kul att veta hur du gör! :D

Svar: Det är en app som heter pcfix man gör dem i :)
Malin ☆

Ååå så häftigt! Längtar tills Neo börjar forma ord och meningar så.
Just nu pratar han på sitt bäbis språk domederar och står i, haha också de är gullig!

Ha en underbra helg.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »