Julklappar&Presenter

Som ni kanske vet så föredrar jag att shoppa i markbutiker än online då jag gillar att testa, känna och klämma på kläder och produkter innan jag köper något. Dock så ser jag många fördelar med onlineshopping så i år tänker jag faktiskt lägga minst en beställning på julklappar och presenter på nätet. Man sparar ju mycket tid och att kika i lugn och ro hemma vid datorn är ju faktiskt ganska skönt :)

Mimmimjukis, Maraccas och Tamburinring från Lekmer.se

Vi har ju både julafton och födelsedag att fira inom några dagar men vi kommer nog liksom ifjol inte slå på allt för stort ändå. Jag gillar inte att köpa massa leksaker till henne bara för att utan köper det hellre när jag ser att hon är nyfiken på just den grejen. Typ som när hon fick sin dockvagn i somras, oj, det var helt rätt i tid och är nog den överlägset mest använda leksaken här hemma. Förstår ni hur jag menar?

Just nu är hon väldigt in love with Mimmi Pigg och gillar som ni vet även allt som har med dans och musik att göra så ett par maraccas tror jag kommer gå hem. Allt som har med målning att göra är också väldigt populärt just nu och likaså att bygga pussel. Pyssla om och byta blöjor på dockor och gosedjur är också så kul medans hon totalt ratar bilar och liknande så det avvaktar vi lite med tills hon visar intresse igen. Åh, nu kom jag på, en hammare måste vi köpa! Att "snickra" med pappa är ju så kul! Hihi :)

Nej, oj vad långt det blev nu, svammel och tankar om julklappar, presenter och leksaker och jag har egentligen noll poäng med inlägget. Ledsen för det, hihi!
Kommentarer

ja o många gånger hittar man de ju också till ett bättre pris ;) inte helt fel de heller!

asså jättekonstig... vet inte om min kommentar kom fram eller inte... så; here we go again ;)

De är inte bara smidigt att fixa dem över internet, de kan också vara billigare i många fall o de är ju inte helt fel ;) även om de också är kul att klämma o känna i butikerna!

Svar: Ja, det är helt sant, oftast mycket billigare online! Ibland kommer "samvetsmänniskan" i mig fram och tänker att jag ska stödja de lokala butikerna, men ja, det gillas ju att spara pengar också, hihi :)
Anonym

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Kläm o känn i butikerna, gäller även till dig själv och sedan går man hem o googlar för att få bästa pris. Jag har sparat många kronor på det sättet, speciellt nu när många webshoppar har rabattkoder titt som tätt :)

Kram

Svar: Hihi, ja, jag gör så ibland men då måste jag ju ändå "ut och trängas" så då kan jag lika gärna köpa på plats när jag väl är där tänker jag. Blir för lat för att göra både och ;)

KRAM!
Malin ☆

jag håller verkligen med dig. vi köper inte massor för köpandets skull utan kommer satsa på saker som vi tycker "fattas" och som vi tror att han kommer uppskatta. och lite nätshopping har det blivit här med :)

Svar: Ja, det känns så mycket klokare, och särskilt nu när de ändå är så pass små och förmodligen blir lika glad för tre paket som för tio stycken :)

KRAM <3
Malin ☆

Håller helt med dig där. Inte bara köpa för att köpa. Hellre då som sagt ge lite presenter då och då. Så kommer vi med köra på eftersom det ändå blir så mkt för Elliot nu med både presenter och julklappar på en och samma dag. Dom är ju fortfarande så små, sen får det väl isf bli mer paket när dom blir äldre:)

Svar: Ja, jag tror det är väldigt klokt att göra så! Och som du säger, än så länge är de ju så pass små så de märker nog ingen skillnad :)
Malin ☆

Tycker att det ör bekvämt att shoppa på nätet.. Ofta hittar man ju samma saker till bättre pris där också. I alla fall leksaker.. :-)

Svar: Ja, det ÄR väldigt bekvämt och smidigt men ändå är jag nog lite old school när det kommer till det här ämnet, hihi :) Men shoppar ju online då och då ändå och ska som sagt ge även julsklappsshoppingen en chans nu :)
Malin ☆

Rosanna

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
De enda negativa med nätshopping tycker jag, de är Frakten, speciellt när den är på sådär 50 kr :( Jättetråkigt för man har först hittat något billigt, men så ställer Frakten till de.. Ellos kan bli superdyrt på de viset, jättetråkigt

Svar: Det håller jag med om till 100%! Beställer nästan enbart när det är fraktfritt eller åtminstone relativt låg frakt..
Malin ☆

Jag hatar att shoppa på nätet haha. Jag tycker att det är mycket skönare att betala och få med mig det jag handlar på en gång, plus att jag, precis som du, gärna vill titta och känna innan jag köper. Sen är det ju roligt att gå i affärer och titta också tycker jag :)

Angående julklappar och presenter så måste jag bara tipsa om IKEAS barn-staffli om fröken gillar att måla och rita. Liv älskar att rita och fick ett i tvåårspresent av släktingar och det används dagligen. Bra pris också :)

Svar: Tack för tipset! Ska kika på det fast vi försöker egentligen just nu undvika "större" grejer då vi redan har alldeles för mycket saker på alldeles för liten yta ;)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »