Mamma Boot Camp WINTER

Hej sötisar! Vi fortsätter på tema snö ett tag till då jag nämligen nyss kommit hem från "Mamma Boot Camp Winter" och jag måste få berätta hur grymma mina mammor är. I snö, slask, blåst och kyla så genomförde åtta fantastiska mammor ett träningspass på en timme. Visst är de värda en STOR guldstjärna? Med vilja och GO i sig så kan man komma väldigt långt därför är jag säker på att mammorna kommer bli urstarka då de har både och. Stolt instruktör här! Angående snön så fortsätter det bara att värka ned. Hörde nyss på nyheterna att det kunde komma upp till en decimeter bara idag. Åh, hoppas verkligen att den smälter bort snart så är den sedan välkommen tillbaka till advent.
Kommentarer

Och här hos ska det bli uppåt 20 grader VARMT i helgen! Helt galet...

Och ja dom där mammorna är riktigt grymma! Dom måste ha en bra instruktör ;)

Svar: Men vad härligt! Jag väntar och väntar på den där "brittsommaren" här men börjar inse nu idag att den inte lär komma, hihi ;)

Guldstjärna till dig med tror jag Sandra ;)
Malin ☆

Sofia

Det krävs en mycket bra och peppande tränare för att få så många mammor att trotsa vädret idag. Guldstjärnor till DIG Malin! Kram

Svar: Blir ju varm i hjärtat här Sofia <3 Bra jobbat (igen), du är så grym och duktig!!!

KRAM
Malin ☆

Men gud har ni fått snö!!! här lovar de sol och upp mot 15 grader till helgen!!!
impad över mammorna, grymma ni är!!!
PUSS

Svar: Haha, ja, jag har fått rapporter om att det är i Skåne man ska hålla till nu för tiden om man vill ha sol och värme. Det är i alla fall uppenbarligen inte i Sundsvall, haha :D

PUSS
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Ja, verkligen stor guldstjärna! Det där vädret ser inte lockande ut alls. :-)

Svar: Nej, det var riktigt ruggigt väder ute igår :)
Malin ☆

» Lena

Helt galet ju med så mycket snö redan. Men grymma mammor där som kämpar i snöovädret :D

Svar: Ja, nu får den ta och smälta bort den där snön tycker jag :D
Malin ☆

» Sarah

Oj, snö!? Nä fy, inte snö redan! :/
Grymt jobbat att köra hela passet i sånt väder, vilket engagemang! Tycker att du är SÅ duktig och ditt arbete behövs verkligen! Guldstjärna till dig med :)

Kram!

Svar: Tack snälla Sarah vad glad jag blir för fina ord <3

Stor kram!
Malin ☆

Oj, så mycket snö??! Ja, dom snackade ju iofs om att det skulle kunna komma längre söderut också. Dock inte hos oss hoppas jag. Inte så sugen på sånt än ;-) Men Mama Boot Camp Winter låter ju superkul!!

KRAM

Svar: Hihi, jag är inte heller sugen på snö och var inte alls redo för detta. Hoppas den smälter bort så är den välkommen tillbaka igen om ett par månader :D

KRAM
Malin ☆

Dina mammor är verkligen grymma och jag är tacksam över underbart höstväder med sol som jag fick njuta av på min löprunda :)

Svar: Ja, visst ÄR dom grymma? Stolt över dem här :D Hoppas ni får njuta av härligt höstväder länge till där nere i söder!
Malin ☆

» Sanna

SNÖ??? What? Haha. Jag trodde att du hade lagt in ett gammalt inlägg eller nåt först. Oj.. Jag som precis börjat acceptera att sommaren är över :-P

Svar: Haha, ja, jag blev lika chockad jag när jag såg snö igår. Insåg nog först då att sommaren ÄR över för detta år ;)
Malin ☆

Vi har haft enormt härligt väder denna veckan och idag tittade solen fram medan vi körde intervaller i skogen efter dagislämning :D Man blir ju sååå glad!

Svar: Men ÅH vad härligt :D Intervallträning i solen är ju det bästa!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »