Parkbyte&Tabata

Hej hej mitt i dagen! Vi har idag helt FAB höstväder här i Sundsvall vilket gör att jag är på ett strålande humör. Har precis kommit hem från dagens MBC-pass som vi från och med denna vecka kör i Grevebäcksparken. Kanske inte säger de flesta av er så mycket men vi har alltså bytt park och kunde inte fått ett bättre välkomnande av den nya parken. Idag körde vi Tabata på Mamma Boot Camp och passet såg på ett ungefär ut så här om ni är sugna på att testa:
  • 10 min uppvärmning, snabb prommis i kuperad terräng.
  • 8 x 20 sek Jägarvila (Statisk knäböj)
  • 8 x 20 sek Sidoplanka (4 x 20 sek på varje sida)
  • 4 x 20 sek Breda armhävningar + 4 x 20 sek Ryggklapp
  • 8 x 20 sek Backträning med barnvagn
  • 8 x 20 sek Rak planka
  • Nedvarvning, sträck & stretch!

Jägarvila :) Glada Emma närmast i bild! Armhävningar av starka mammor!
Kommentarer

Åh det ser så härligt ut :) Go Go Go!

Svar: SÅ härligt :D
Malin ☆

Hejja alla grymma mammor!!

Svar: Hihi, heja dig :D
Malin ☆

» Maria

Underbart med härlig träning och mammor som ger allt. Här i Dalarna har vi strålande sol idag och man blir så lycklig av den där gula mitt i det blå. :)

Vad ledsen jag blir att du är sjuk och inte blir riktigt kry för att kunna träna som du vill. Hoppas verkligen du får rättvisa på kroppen och kommer igång sen. Det tvivlar jag inte på :)
Själv har jag tappat all lust till träning. Nu är 18 veckors mörker med trötthet över så jag hoppas kunna gymma lite lätt fram till bf ändå. Har inte blivit mycket träna på slutet. Men på torsdag ska jag sätta igång, då är det tjejkväll med bara tjejer där så man får passa på :)

Massa kramar från en av de som alltid läser men som har blivit väldigt dålig på att skriva. Fy på mig!
<3

Svar: Åh, finaste du! Förstår att det inte är så lätt, den där tröttheten kan ju verkligen ta kål på dig. Håller alla tummar att du får lite mer energi nu och får en tipptoppgraviditet resterande delen :)

Gud vad kul med tjejkväll på gymmet förresten, skulle jag också vilja på :D

Puss & kram på dig <3
Och hallå, jag kommenterar ju aldrig! Men ska jag vara ärlig så är det för att jag är hopplös på att minnas lösen (måste skriva in varje gång på min dator) så jag kikar inte in så ofta längre :( TACK för att du finns på Instagram, hihi ;)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »