Vinterskor

God morgon vänner! Trots alla era fina råd, tips och tankar kring vilka skor från Kavat vi skulle köpa så hade jag sådan beslutsångest. Jag gjorde det därför lätt för mig och lät min käre man bestämma och där var det ingen tvekan - skorna med ludd eller inga alls, haha :) Så i slutet på förra veckan beställde jag ett par Kavat Lisa till Jolie som vinterskor och igår kom de på posten. Superfina och rejäla men ändå lätta, jag är övertygad om att vi kommer bli nöjd med dessa i vinter. Som vanligt så svårt med storlekar men då Jolie enligt tabellen låg mellan två stycken tog vi den övre och köpte sedan till en extrasula. Tror det blev rätt och jag hoppas att skorna räcker hela vintern nu. Känns ju som att de små börjar stanna upp lite med sin raketväxarfart, eller hur?Kommentarer
Nena: Foto - DIY - Inredning

Så söta, älskar luddet :)

Svar: Hihi, ja, de är verkligen supersöta :D
Malin ☆

så det blev dom med ludd..helt rätt! dom är superfina!! jag hoppas också att våra kavat håller hela vintern lång, skulle det inte vara så så får man väl köra med budgetskor sista tiden ;)

Svar: Ja, så tänker vi med! Blir inte ett par till Kavat om lillefoten skulle börja växa igen i april ;)
Malin ☆

Såå fina de är! Och gud vilka minnen jag får från är Lovis var "bebis" förra vintern, gud så snabbt de växer, våra små! Men ja, nu får raketväxarperioden vara över snart, haha! :D

Puss

Svar: Hihi, ja, jag tog fram våra Kavat från förra året och jämförde. Såååå små ju, usch vad snabbt det går :)

Puss!
Malin ☆

» Emma

Super fina skor.
ÄR själv ute efter ett par kavat skor till min lilla tjej så min fråga är nu vilken sida du beställt skorna ifrån?
Ha en bra dag :)

Svar: De har kampanjpris på Brandos.se just nu.
Malin ☆

Så fina :)

Anna

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
De kanske du redan viste och beställt. En vintersko ska ju vara 1,5-2 cm större. =)

Svar: Jo, det vet jag :D
Malin ☆

Så fina! Ha en bra dag, kram (:

Svar: Tack och detsamma till dig :)
Malin ☆

Verkligen jättefina :) Fyndade själv ett par Kavat kängor på tradera till Emma (53 kr) för hon har ju bara stl. 19 så tänkte att jag lika gärna kunde köpa begagnade iår då de inte hinner bli ingångna när de är så små :) Måste ju säga att jag älskar Kavats skor numera :)

Svar: Åh, det är ju toppen! Jolie hade stl.19 på sina Kavat ifjol och de var ett loppisfynd som såg helt oanvända ut :D

Kram!
Malin ☆

Super fina !!

Svar: Ja, visst är dem :)
Malin ☆

Så Söta skor! :)

Svar: Hihi, eller hur :)
Malin ☆

Jättefina! Kavat är för breda i modellen för Sagas fötter så vi har kört Superfit och Ecco i vår- och sommarskor och Viking goretex i höst- och vinterskor. Blir förresten sååå avis på folk som kan shoppa skor baserat på utseende och skicka efter skor på nätet, utbudet blir ju gigantiskt! Bara för att jag själv inte har standardfötter utan måste prova igenom hela skoaffären och sedan ta de som passar mina fötter, brukar finnas typ ett par så det är bara att köra på dem då no matter the looks eller the cost.

Svar: Åh, vet så väl hur den känslan är! Jag kan heller inte beställa skor (till mig själv alltså) på nätet då jag måste testa och testa och testa. Tyvärr väldigt få skor som sitter bra på min fot :P

Kram på dig!
Malin ☆

Rosanna

Hmm.. jag är helt lost på de här med vinterskor:/ om de inte är Kavat, har du nåt annat tips då? Min sons fötter växte aldrig i sommar, så dom kanske tar ett jättesprång snart??

Svar: Inga bra "tips" på lager som jag själv testat då vi körde på Kavat även ifjol så det är det enda märket jag har erfarenhet av just nu då det kommer till vinterskor :)
Malin ☆

Anonym

Inte så att du vill sälja dessa? :) Är ute efter stl 23 el 24.

Svar: Tror tyvärr jag sålt dem förra vintern, kan kika, har flera Kavat men i andra storlekar :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »