Asics

Att ha bra skor på fötterna när du tränar är verkligen A och O. Mina löparskor har länge sjungit på sista versen därför tog jag mig idag äntligen tid att testa ut ett par nya. Jag rekommenderar varmt att gå till en butik med proffsig personal som vet vad de pratar om. För mig som har både bäcken -och knäproblem är det superviktigt med skor som ger bra stöd och dämpning. Denna gång blev det dessa godingar från Asics som passade mina fötter och löpstil bäst. Jag känner mig så nöjd med dem även om jag såklart hade önskat rosa detaljer i första hand, hihi :) Dessa är köpta på Team Sportia i Birsta som är grymma på just löparskor!Kommentarer

Snygga!! Och bra val! Jag har samma modell fast mörkgrå med knallröda detaljer. Skitfräsiga! :)

Svar: Åh, vet vilka du menar, det är inte riktigt samma modell men nästan :) Grymt snygga!
.sandra

precis vad jag också måste fixa! Har inte kommit så långt än... de är väl inte jättekris men på god väg dit ;) haha...

Svar: Haha, ja jag frågade idag hur ofta man bör byta löparskor och då sa hon att en bra riktlinje är efter 100 mil.. oooops tänkte jag, vågade inte säga hur långt mina gamla färdats ;) ;) ;)
Malin ☆

Jag första mina första riktiga skor i våras, utprovade i specialbutik och herregud vilken skillnad det är med ett par vettiga skor. Mina sitter så skönt.
Fick även lära mig hur man knyter ett par skor för att de ska sitta bäst, vilket också gör skillnad.

Kram Åsa

Svar: Åh, det får du nästan göra ett inlägg om i bloggen, hur man knyter skorna rätt alltså :D Hihi!

KRAM
Malin ☆

» Lina

Jag har precis de där skorna och är hur nöjd som helst även om jag också helst ville ha ett par med rosa detaljer ;-) Men när det gäller löpskor så kan man inte bara gå på utseendet för huvudsaken är ju faktiskt att de passar ens fötter :-)

Svar: Precis, jag insåg ju det också, fanns skor med rosa detaljer men de var inte de bästa för mina fötter så då fick jag snällt acceptera ett par blå, hihi :)
Malin ☆

Malin jag har utmanat dig på bloggen =)

Svar: Åh vad kul, ska kika med detsamma, ligger några dagar efter med bloggläsning just nu :D KRAM!
Malin ☆

Asics är mina favoriter när det gäller löpning! Vad kul att du kan komma igång med löpningen nu :-)

Kram & trevlig kväll!

Svar: Ja, det blir nog tyvärr inte mer löpning än innan, bara korta intervaller då och då för tyvärr klarar inte bäckenet mer. Men ändå viktigt med bra skor för de korta stunderna tänker jag, särskilt viktigt när jag har sådana problem :)

KRAM på dig!
Malin ☆

» Mia

Detta är den modell som passar mig bäst också. Jag tycker de är så sköna! Turkost var snyggt det också. :-)

Svar: Ja, de är verkligen supersköna :D
Malin ☆

» Sanna

Jag har också ett par liknande som Sandra här uppe skrev, de gråa med knallrosa detaljer. Äääälskar dem! Så grymt sköna. Perfekt för mig som pronerar (stavning?) med fötterna. Kan springa långt utan att få ont i varken höfter eller knän.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »