Back in the days

Hej vänner! Vilket härligt MBC-pass vi fick idag. Regnet öste verkligen ner imorse men lagom till klockan tio (när vi startar passet) blev det uppehåll och mot slutet kikade till och med solen fram. Lovely!  Idag är Jolie hemma från förskolan så just nu väntar jag på att hon ska vakna och sedan blir det solhäng i lekparken. Precis som "back in the days" tänkte jag först skriva men kom sedan på mig själv med att det bara är några veckor sedan hon började på dagis ju, hihi :)
Kommentarer
Nena: Foto - DIY - Inredning

Så himla härlig bild :)

Svar: Tack :)
Malin ☆

Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

» Maria

Härligt! :)
MBC har kommit till Borlänge nu, så synd att jag är preggo och inte kan vara med. Hoppas hon fortsätter så jag får bli fin igen efter bebisen tittat ut :) Annars får du sätta ihop ett program till mig :D

Pussåkram finaste du!

Svar: Men vad kul! Klart du ska haka på om hon kör till våren också :D

Puss puss! <3
Malin ☆

» Mia

Jag är lite nyfiken på MBC. Skulle du inte kunna ha ett inlägg om hur du tänker kring upplägg, övningar mm generellt för dina pass? Hur styrd är du i utformningen av passen och kan det skilja mycket mellan olika MBC-instruktörer?

Svar: Läs gärna detta inlägg http://lifestyleblogs.se/malin/2012/04/20/svar-foretaget/ där hittar du svaren på allt du frågar här :)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »