Bra dag

Hej vänner! Vi har haft en sådan mysig dag tillsammans med våra vänner. En promenad, med Jolie nedbäddad i nya åkpåsen, runt Sidsjön + picknick utomhus i friska luften tror jag gjorde Jolie gott. Hon har varit så pigg och glad idag och det värmer mammahjärtat efter en tuff helg och start på veckan. Pratade med dagis igår och hon är ju välkommen dit men det känns ändå rätt i hjärtat att ha henne hemma veckan ut nu när vi ändå har möjlighet till det. Visst är förresten Jolie och Tilde så söta tillsammans? Nu skiljer det ju mycket mellan dem men ju äldre de blir ju mindre kommer den där åldersskillnaden betyda. Tänk att de redan nästa sommar kan springa och busa tillsammans. Crazy!
Kommentarer

Åh jag smälter... så söta de är ihop <3

Svar: Hihi <3
Malin ☆

Sandra

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Så otroligt söta :) kram

Åh... men vilka godingar!!

Verkligen supersöta!!! :) hihi... o hur fin är inte Tildes kofta :)

Svar: Visst är den fin? Jolie hade också en sådan som Mini och jag saknar den till henne. Så fin, mjuk och söt, hihi! :)
Malin ☆

Världens sötaste små tjejer <3 ja mammorna är det ju inget fel på heller ;)

Svar: Hihi, du kan vara söööööt :D
Malin ☆

Jag blir alldeles rörd av att kika på bilderna på Jolie & Tilde!
Tänk när de springer och busar förfullt = ingen lugn fika stund ;-) hihi

KRAM!

Svar: Hihi, ja snart är hon ikapp Jolie lilla Tilde. Våra stora småtjejer <3
KRAM
Malin ☆

Vilka härliga bilder! :-D

Svar: Tack, det var en härlig dag :D
Malin ☆

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »