En blixt från klar himmel

God morgon söndagsvänner! Det blev aldrig något kalas för mig och Jolie igår då vi fem minuter innan vi skulle åka märkte att hon hade 40 graders feber. Hon var så pigg hela dagen igår så febern kom som en blixt från klar himmel och den gick heller inte ner med alvedon. Riktigt läskigt att se henne så hängig, efter en alvedon brukar hon alltid bli pigg och glad igen men inte igår. Uff, uff! Idag är hon lite piggare även om hon fortfarande har relativt hög feber. Men ändå skönt att se att hon kan skratta och busa lite så länge hon har alvedon i kroppen. Hoppas det bara är en febertopp av någon anledning och att hon snart är pigg och kry igen ♥

20120916-101927.jpgMysbilder från igår - @malinsblogg på Instagram!

Jag har varit tokförkyld hela veckan, inte så oväntat eftersom Jolie var det förra veckan, men har valt att inte blogga om det då det känns så tjatigt. Har ju varit så mycket förkyld senaste tiden! Det tråkiga denna gång är att jag missat en veckas träning med Fitnessfighten och därmed har motivationen att delta i tävlingen sjunkit till noll. Jag vill ju vara med och tävla med mitt allra bästa. Med facit i hand var det såklart en dum månad att välja då vi förstått att vi skulle bli sjuka med tanke på dagisinskolningen. Jaja, inte mycket att göra åt, jag har kvar mitt program sex dagar efter att tävlingen är avslutad så  jag ska göra mitt bästa för att köra klart ändå.

Oj, vilket långt inlägg det blev nu. Hoppas ni mår bra allesammans, vill tillägga att humöret är på topp här trots sjukdomar, så inget deppinlägg här inte, hihi ;)

KRAM!
Kommentarer

Hoppas ni kryar på er hela familjen! Förstår att det känns trist med fitnessfighten, men bara att köra på när du mår bra igen!


Kram

Svar: Tack Annah!

Hoppas du får en bra dag :)
Kram kram!
Malin ☆

Anonym

Krya på.. Dessa inlägg gillar jag när du går ner mer på "djupet" och inte är så ytlig. För de känns som om du skriver om allt men ändå ingenting. Man får ofta inget grepp. Jättetråkigt!! Mer på djupet =)

Svar: Oj, då har vi väldigt olika sätt att se på yta och djup. Så många djupa inlägg jag har skrivit med känslor senaste månaden tror jag aldrig jag gjort förr. Tråkigt om du inte märkt det :)
Malin ☆

» Ika

Hojja inte kul när de små är sjuka :/ Hoppas hon kryar på sig snart och att ni får en bra dag :)
Kram!

Svar: Tack gulliga du <3

Önskar er detsamma!
Kram kram
Malin ☆

Frida

Krya på er!! Skickar styrekramar

Svar: Tack Frida! Hoppas du får en bra söndag!

Kram!
Malin ☆

» Marie

Ååh samma sak hände Magdalena. Hon var jättepigg och sen pang bom på en timme blev hon jättedålig och det var nästan lite läskigt hur medtagen hon var. Idag är febern som bortblåst och hon är lika vild och galen som alltid. Konstigt det där..

Hoppas lilla J kryar på sig snart!
Kram

Svar: Så skumt! Hoppas din lilla får hålla sig frisk nu med <3

Stor kram!
Malin ☆

Anna L

Inte roligt när de får så där hög feber:( Ett tips är att prova Ipren i stället när de får så där hög feber, kan ibland bita bättre. Och så kan man även kombinera de båda då det är två olika verksamma substanser som förvisso verkar på (nästan) samma sätt om inte de var för sig biter!! Ha en bra söndag!! Kram

Svar: Tack för tipset, dock har vi inte vågat testa Ipren ännu (i samråd med läkare) av olika anledningar.

Hoppas du får en härlig dag!
KRAM
Malin ☆

Provat Ipren mot febern? :) funkar mycket bättre enligt de läkare vi träffat :)

Svar: Näe, vi har anledning att inte testat det, orkar inte gå in på varför nu.. Men tack ändå för tips :)
Malin ☆

Uffa stor krya på kram till søtaste Jolie!!! och dig fina! Ha en fin dag och stressa inte med fitnessfighten, men førstår dig till 100%;-) fokus på dig och din lilla søtunge istället! KRAM

Svar: Tack gulliga du! Älskar att ha dig på Instagram, så stor inspo till träning är du <3

KRAM!
Malin ☆

Sarah

Lilltjejen! Hoppas att hon kryar på sig snabbt! Och du med :)
Jag har också varit sjuk lääänge nu, gick med feber i 2 veckor men med penicillin i kroppen så börjar jag känna mig pigg nu! :)

Svar: Men fy vad jobbigt med så långvarig feber :( Hoppas du är på bättringsvägen ordentligt nu!

KRAM
Malin ☆

» Eleni

Hoppas lillgumman kryar på sig snabbt! Ha en fortsatt mysig söndag!! Kramar

Sandra

Hoppas hon kryar på sej snabbt :) ge hon en krya på kram från mej :) kram

» Lotta

Hej Malin!
Har inte kommenterat förut men kikar in till dig varje dag. Du har en mysig blogg med mycket värme!
Hoppas ni kryar på er snart!

» Lina

Men stackarn. hoppas hon mår bättre snart! Alvedon hjälper inte på Hailey alls utan vi kör ipren. När det är riktigt hög feber kör i båda, det funkar super! Krypa på dig kramar skickas i massor till J!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »