Kvällstankar

God kväll bästa bloggisar ♥ Dessa mörka höstkvällar, uppkrupen i soffan och med ljus tända i hela hemmet, är ju rätt underbara ändå. När tanken slog mig att det på måndag är första oktober blev jag först skrämd. Oktober liksom! Då är det ju höst på riktigt. Det kommer inte komma några fler varma sensommardagar. Loppet är kört. Men när jag sedan tänkte igenom det en gång till kändes det rätt okej ändå. Så är det ofta för mig - det är inte alltid jag gillar allt som komma skall men när jag väl är där och inte på något sätt kan ändra det då har jag väldigt lätt att acceptera det och se det positiva i det. Som nu t.ex - hur härliga är inte dessa mysiga höstkvällar egentligen? För övrigt så mår vi bra här hemma men det är många tankar som snurrar i huvudet och vi pratar ofta och mycket om hur vi ska göra med olika ting. Känner ena stunden att jag bara vill skriva ned allt, ventilera och diskutera med er medans jag nästan sekund tänker att det kanske är dumt att skriva A men inte B och liknande. Jaja, tids nog ska jag berätta om tankarna och planerna för er, vi måste bara få lite mer klarhet i allt själv först. Stor kram!Kommentarer
Josefine

<3

Nena: Foto - DIY - Inredning

Jag håller med, första tanken är "åh nej" men den byts snabbt till "åh mys" :) jag tror det är viktigt att lära sig se det positiva i varje del av livet, att kunna uppskatta här och nu :)

Svar: Hihi, ja, ingen idé att må dåligt över sådant man ändå inte kan påverka :D

Kram på dig!
Malin ☆

Anna

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
??

Är verkligen inte lätt med alla tankar och planer och framtid... Men tids nog faller allt på plats ändå :) Kram på dig fina!

Svar: Näe, det är ju inte det, både spännande och skrämmande när man inte riktigt vet hur framtiden ser ut.

Kram tillbaka <3
Malin ☆

Det är svårt att dra den där gränsen med bloggandet. Vad som kan sägas & vad man bör hålla inom familjen. Hoppas hjärtat visar den rätta vägen för er!
Kram!

Svar: Ja, det alltid svårt med gränsdragningen i bloggandet. Ibland orkar man och vill höra andras åsikter, men just nu känner jag att det får vara :)

Kram kram!
Malin ☆

jag förstår precis vad du menar med att rata allt först men sedan sakta börja acceptera o kanske t.o.m gilla det. Haha... mysigt att krypa upp i soffan osv. De tråkiga är att de blir kallt, blåsigt o regnigt hihi... Men jag överlever nog denna höst o vinter också, har ju gått så många gånger förr ;) hahaha... Men värme är trots allt de bästa :)

Hoppas de löser sig en dag o att dina/era tankar reder ut sig. Nä dumt att skriva ut en massa här som man sen kanske ångrar... VI behöver ju faktiskt inte veta allt!!! Lite privatliv måste man få ha :)

Hoppas ni får en underbar helg! Varmaste fredagskramarna <3

Svar: Hihi, ja, har vi överlevt hittills klarar vi oss nog en höst/vinter till ;) Mörkret tycker jag är värst, jag är sååå mörkrädd, det har inte försvunnit med åldern!

Och TACK vännen! Egentligen inga hemligheter eller allvarliga ting men det är svårt att skriva något som man själv knappt vet något om ännu. Jaja, kanske blir så småningom...

Stora kramar tillbaka <3
Malin ☆

Rosanna

Du får gärna skriva A men inte B. Man behöver få ventilera sig. Har sett inne på flera bloggar folk som blir sura när man inte skriver B, men de behöver man ju faktiskt inte få veta. De är din blogg, dina tankar <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »