Måndag

God morgon vänner! Precis lämnat en glad men något reserverad och misstänksam tjej på dagis. Ska du verkligen lämna mig här mamma? Såg hon ut att tänka. Det känns som att det där bakslaget jag väntar på är nära nu när hon börjar förstå att det här med dagis är på riktigt men vi tar det när det kommer och än så länge går det faktiskt väldigt bra och det är jag så glad och tacksam för. Ute skiner solen men jag har laddat upp med en stor kaffe och precis slagit mig ned på kontoret. Jobb och jobbsök är det som gäller denna förmiddag och den kombinationen blir tillsammans ett heltidsjobb. Det gäller ju verkligen att ligga på när man söker jobb, jobbet kommer inte till en, men än har jag inte givit upp utan kämpar på för fullt och jag hoppas att det snart ger resultat. Glad måndag på er!Kommentarer
» Sarah

Vad skönt för både dig och Jolie att det går så bra med dagis :)
Tror du tänker helt rätt kring jobbsökandet. I det långa loppet tror jag att man tjänar på att leta runt ordentligt och verkligen känna efter vad det är man vill ha! Lycka till och ha en fin måndag,

Kram

Svar: Tack Sarah! Hoppas även du får en härlig måndag och att solen skiner på dig :)
Kram!
Malin ☆

Frida

Det är inte säkert att det kommer ett tillbakafall heller..jag väntade också på tillbakafall med mina tre, men det kom aldrig så vi hoppas på det bästa!

Hur kommer det sig att ni flyttade ifrån Åre?

Ha det fin måndag

Frida

Svar: Näe, det har du helt rätt i och det är därför vi tar varje dag som den kommer. Men man märker att hon blir mer och mer reserverad för varje lämning, så det är bara en känsla jag har :)

Mattias är uppvuxen här i Sundsvall och vi kände att det finns bättre möjligheter gällande det mesta här både för oss och Jolie. Åre är vackert och underbart på många sätt men det är ett väldigt speciellt ställe att bo på när man gör det året runt.

Önskar dig detsamma Frida!
Kram kram
Malin ☆

Ush ja det tar verkligen mycket tid att söka jobb. Idag tar jag dock ledigt från jobbsökandet för har ju bara Emma på dagis tisdag-torsdag så lägger allt krutet då + helgerna.

Hoppas du får en härlig måndag!
Kram

Svar: Ja, det är ett heltidsjobb på många sätt :D Hoppas det löser sig för både dig och mig snart!

Kram!
Malin ☆

Det kommer säkert gå jättebra! Lycka till med jobbsöket :)

Svar: Tack snälla du :)
Malin ☆

Vilken snygg jacka du har! Lycka till med jobbsökandet!

Svar: Tack snälla, en ny favvis i garderoben :) Kram på dig
Malin ☆

» elin

åh va skönt att det går bra och att hon gillar det! Så mycket lättare för mamman då...
kram och hoppas det håller i sig

Svar: Ja, så skönt och väldigt mycket lättare :) Kram & TACK <3
Malin ☆

Rosanna

Lycka till med jobbsök, jag söker också, men jag har själv inte så mycket utbildning:/ mest erfarenhet med människor socialt. Har jobbat i vården

» Lena

Skönt att det går bra med dagiset:)
Lycka till med jobbsökandet, sitter själv också och söker jobb men är inte social/utåtriktad så blir lite "avskrämd" med sådant. Men det ska nog gå bra :)

Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »